Παύλος Κοντογιαννίδης - Η αποκάλυψη για το Shake It του Σάκη Ρουβά: «Εγώ έφερα τη Ρωσίδα χορεύτρια»

20 χρόνια συμπληρώνονται από την πρώτη συμμετοχή του στη Eurovision

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Παύλος Κοντογιαννίδης - Η αποκάλυψη για το Shake It του Σάκη Ρουβά: «Εγώ έφερα τη Ρωσίδα χορεύτρια»

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης ήταν ο σημερινός καλεσμένος στο Στούντιο 4. Ο πολύπειρος ηθοποιός, με δεκαετίες στον κινηματογράφο, το θέατρο και την τηλεόραση, μίλησε για τη ζωή του και την καριέρα του, ενώ έκανε και μία αποκάλυψη για το τραγούδι Shake It, του Νίκου Τερζή και του Νεκτάριου Τυράκη, με το οποίο μας εκπροσώπησε ο Σάκης Ρουβάς στον διαγωνισμό της Eurovision το 2004.

Τότε μάλιστα η Ελλάδα είχε κερδίσει την 3η θέση, με πολλούς να λέμε ότι θα μπορούσαμε να φτάσουμε και στην πρωτιά. Πέρα απ' το τραγούδι, τις εντυπώσεις είχε κλέψει η σκηνική παρουσία του Σάκη Ρουβά και των δύο εντυπωσιακών γυναικών που είχε στο πλευρό του. Ο Παύλος Κοντογιαννίδης αποκάλυψε ότι μία απ' τις δύο ήταν δική του ανακάλυψη.

Δείτε την εμφάνιση του Σάκη Ρουβά το 2004:

Η αποκάλυψη του Παύλου Κοντογιαννίδη

«Τραγουδάγαμε στο Δίχορδο, επάνω στο γήπεδο του Άρη, στου Χαριλάου. Περνάγαμε πολύ ωραία τότε, και είπα να κάνουμε την παρουσίαση του δίσκου στη Θεσσαλονίκη. Ο Νίκος Παπάζογλου είχε γράψει τη μουσική σε ένα πολύ προχωρημένο έργο από τη Σίσσυ Αλατά, το «Κοντσέρτο για ψάρια», που θα μπορούσαμε να το ανεβάσουμε και τώρα. Βρέθηκαν κριτικοί να ρωτήσουν γιατί δώσαμε τόσα πολλά λεφτά για τα υπέροχα σκηνικά. Αυτό δεν το έχω ξαναδεί... Έτσι θέλαμε ρε αδερφέ, θα μας τρελάνεις;», είπε αρχικά ο Παύλος Κοντογιαννίδης, μιλώντας για την καριέρα του.

Και συμπλήρωσε αμέσως μετά: «Όταν είχε δύο χορεύτριες στο Shake It ο Σάκης Ρουβάς, μία Ελληνίδα και μία Ρωσίδα, την δεύτερη εγώ την έφερα. Ο Παύλος την έφερε από τη Ρωσία, την κούκλα μου. Έχω φέρει κι άλλους, όπως τον Αχιλλέα Γουάστωρ, που από τότε ήταν διευθυντής σε ζωντανή ορχήστρα».