Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η νέα φωτογραφία της Ιλάειρα Ζήση με φουσκωμένη κοιλίτσα στον 6ο μήνα - Είχε σκύψει και την φιλούσε

Μετά την ανακοίνωση για τα δίδυμα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ιλάειρα Ζήση σε λιγότερο από τρεις μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί της και καρπό του έρωτά της με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου. Το πρώτο διάστημα δεν πραγματοποιούσε συχνά αναρτήσεις με την φουσκωμένη της κοιλίτσα, καθώς αντιμετώπιζε κάποιες δυσκολίες και έπρεπε τον περισσότερο χρόνο να ξεκουράζεται, όμως πλέον το μαμαδίστικο περιεχόμενο αρχίζει να γίνεται εντονότερο.

Την Δευτέρα 1 Απριλίου, μάλιστα, οι δύο γονείς δημοσίευσαν μία ακόμη ανάρτηση στα προφίλ τους στο Instagram, με τη μέλλουσα μαμά να φοράει μία ροζ φόρμα, έχοντας την κοιλίτσα της έξω, την οποία είχε σκύψει και φιλούσε ο σύζυγό της.

Δείτε επίσης: Μαυρίκιος Μαυρικίου - Η ανακοίνωση για το σάλο με το παιδί του: «Τοξικότητες και άνθρωποι "μικρούτσικοι" και μικρόψυχοι δεν...»

Η νέα ανάρτηση της Ιλάειρα Ζήση με φουσκωμένη κοιλίτσα δίπλα στον Μαυρίκιο Μαυρικίου

«Καλό μήνα Απρίλιο! Σε 3 μήνες θα είμαστε 3 αγάπη μου! Η Ιωάννα - Μελωδία έρχεται και δεν είναι ψέμα!!!», έγραψαν στην λεζάντα και γέμισαν ευχές στα σχόλια (δείτε εδώ το πρόσωπο του μωρού).

Η ανακοίνωση για τα δίδυμα

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση μίλησαν σήμερα Δευτέρα 1/4 ζωντανά στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσου. Το ζευγάρι περιμένει με τεράστια ανυπομονησία το πρώτο του παιδάκι, καρπό του έρωτα του. Θα είναι κοριτσάκι και ήδη έχουν βρει το όνομα που θα της δώσουν.

Η Ιλάειρα διανύει τον 6ο μήνα κύησης και η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πολύ. Μάλιστα, την έδειξε και μπροστά στην κάμερα με το πάνελ της εκπομπής να στέλνει τις ευχές του.

«Δεν μπορώ να πιστέψω τον ερχομό του παιδιού μας, τα συναισθήματα είναι έντονα», εξομολογήθηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ενώ αναφέρθηκε και στον άγριο καβγά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στον αέρα του Super Κατερίνα «Με πείραξε που ο Ανδρέας Μικρούτσικος κάποια πράγματα που μου είχε πει δια ζώσης τα είπε και δημόσια», είπε.

Αφού είχαν μια πολύ όμορφη συζήτηση και λίγο πριν κλείσουν, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε «Το μάθαμε πριν από ενάμιση μήνα. Έρχεται και δεύτερο μωράκι». Η Ελένη Τσολάκη ωστόσο δεν "έφαγε" το πρωταπριλιάτικο αστείο του, με τον ίδιο να γελάει, αφού φυσικά επρόκειτο για φάρσα