Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Πολύ ενοχικά το λέω! Ηρεμείς όταν σταματάς να βλέπεις τον άνθρωπό σου να...» - Συγκινεί για την απώλεια της μητέρας του

Η σπάνια προσωπική του εξομολόγηση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Πολύ ενοχικά το λέω! Ηρεμείς όταν σταματάς να βλέπεις τον άνθρωπό σου να...» - Συγκινεί για την απώλεια της μητέρας του

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του MEGA, Ελένη, το μεσημέρι της Τρίτης 2 Απριλίου, ξεκίνησε μία πολύ ιδιαίτερη συζήτηση στο πλατό, η οποία έδωσε την αφορμή στον Δημήτρη Ουγγαρέζο να προχωρήσει σε μία πολύ σπάνια εξομολόγηση για την απώλεια της μητέρας του.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής δεν μιλάει πολύ συχνά για το γεγονός αυτό, καθώς είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα που με δυσκολία κατάφερε να αφήσει και εκείνος πίσω του και να προχωρήσει τη ζωή του παρακάτω, γι' αυτό και τα λόγια του συγκίνησαν.

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την απώλεια της μητέρας του

«Ήταν έτσι η διαδικασία της ασθένειας που φτάνεις σε ένα σημείο που λες να ηρεμήσει ο άνθρωπος. Οπότε, κάπως πολύ ενοχικά το λέω, μπορεί και να θες να επισπευστούν οι διαδικασίες, αφού ξέρεις ότι δεν υπάρχει πισωγύρισμα σε αυτό.

Συνεπώς, την πρώτη περίοδο κάπως ηρεμείς κιόλας που σταματάς να βλέπεις τον άνθρωπό σου να υποφέρει. Αφού περάσει αυτή η διαδικασία και αυτό το χρονικό διάστημα που έχεις ηρεμήσει, που λες ας σταματήσει να πονάει και ας μην είναι πια κοντά μου.

Μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι είσαι μόνος σου και πως ότι είναι να κάνεις, εσύ πρέπει να το κάνεις. Δεν έχεις πια κανέναν, την εύκολη λύση. Φυσικά λες "γιατί;" και σε πιάνει ένα παράπονο», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Δεν είναι λίγο γυφτιά;», «Αίσχος!» - Άναυδη η Μενεγάκη με την αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την προσωπική του ζωή

Τι πραγματικά συμβαίνει πίσω από τις φήμες για την προσωπική του ζωή;

Αποκαλύψεις σχετικά με την προσωπική ζωή του Δημήτρη Ουγγαρέζου έκανε η Νάνσυ Παραδεισανού, το μεσημέρι του Σαββάτου 17/2 μέσα από την εκπομπή Γεια σου. Υπενθυμίζουμε ότι πολλά σενάρια θέλουν τον γνωστό παρουσιαστή να βρίσκεται σε σχέση.

Όλα ξεκίνησαν όταν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου 14/2 η Φαίη Σκορδά, η οποία είναι πολύ καλή φίλη του ανέφερε μέσα από την εκπομπή Fay's Time ότι ο παρουσιαστής αυτό το "διάστημα δεν είναι μόνος". Στην συνέχεια ο ίδιος μέσα από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο έδωσε την δική του απάντηση τονίζοντας ενοχλήθηκε από τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή Πρωινό Σουσού.

«Δεν θα ξαναμιλήσω στην εκπομπή της Τσολάκη και πρέπει να κάνω και ένα μπλοκ, όχι στην Τσολάκη αλλά σε κάποιον από το πάνελ. Αυτή την εβδομάδα έχω ακούσει πολλές μ... Την Πέμπτη βγάζουν ότι έχω κοπέλα, θα μου πεις “σε πειράζει;” Αν έχω κοπέλα, δεν θα πείραζε την κοπέλα; Συνεργεία κάτω από το σπίτι, συνεργεία στη δουλειά επειδή της κάπνισε της Φαίης και μετά του Γεωργιάδη. Δεν έχω πάρει ανάσα αυτή την εβδομάδα...» (δείτε τι απάντησε για το μπλοκ στην Μπέττυ Μαγγίρα)

Η δημοσιογράφος ανέφερε ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν είναι σε σχέση. «Το να βγεις 2-3 ραντεβού με έναν άνθρωπο δεν σημαίνει ότι είσαι σε σχέση. Βιαστήκαμε να πούμε πράγματα, να τον παντρέψουμε... Ο Δημήτρης έχει μεγάλη ζήτηση...»