Τζένη Καζάκου: «Θα ήθελα πολύ να έχω γνωρίσει την γιαγιά μου Τζένη Καρέζη»

Τι δήλωσε για τη σχέση με τους γονείς της Κωνσταντίνο Καζάκο και Τάνια Τρύπη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και την Κωνσταντίνα Δημοπούλου παραχώρησε η Τζένη Καζάκου. Η νεαρή πρωταγωνίστρια που συμμετέχει για δεύτερη χρονιά φέτος στη σειρά του Alpha «Ο Παράδεισος των Κυριών» μίλησε για τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα, για τη σχέση που έχει χτίσει με τους γονείς της, Κωνσταντίνο Καζάκο και Τάνια Τρύπη, καθώς και για τη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη.

«Όταν ήμουν μικρή πήγαινα σε πρόβες και παραστάσεις των δικών μου και μου έκανε εντύπωση πως οι ίδιοι άνθρωποι να γίνονται άλλοι πάνω στη σκηνή και να μεταφέρουν έναν καινούργιο κόσμο στο σπίτι, παράλληλο με τον δικό μας. Στο σπίτι τους είχα σαν μαμά και μπαμπά. Δεν ήταν η Τάνια Τρύπη και ο Κωνσταντίνος Καζάκος», είπε αρχικά η Τζένη Καζάκου.

Δείτε επίσης: «Έγινε καταγγελία και πήγε η αστυνομία...» - Όλα όσα αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Καζάκος για το χαστούκι που δέχθηκε η κόρη του, Τζένη, από τον καθηγητή της

Αμέσως μετά αναφέρθηκε στον χωρισμό τους, τονίζοντας πως φέρθηκαν άψογα σε εκείνη. «Όταν χώρισαν οι δικοί μου το διαχειρίστηκαν πολύ καλά, δεν μου έλειπε ο πατέρας μου, που δεν μέναμε στο ίδιο σπίτι. Όποτε ήθελα τον έβλεπα, υπήρχε πολύ καλή συνεννόηση μεταξύ τους και είναι πολύ σημαντικό αυτό για το παιδί. Δεν έχω κάποιο τέτοιο τραύμα, όπως πολλοί φίλοι μου με χωρισμένους γονείς», δήλωσε μεταξύ άλλων η Τζένη Καζάκου.

Η Τζένη Καζάκου για τους γονείς της και την γιαγιά που δεν γνώρισε

Όσον αφορά τη σχέση μαζί τους, και τη σύγκριση, η Τζένη Καζάκου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Και με τους δύο γονείς μου έχουμε φιλικές σχέσεις, θα μοιραστούμε πράγματα που με απασχολούν, αλλά με όρια. Είμαι ενήλικη, έχω προσωπική ζωή, αλλά είναι δίπλα μου στα πάντα και κάνουμε πράγματα μαζί, δεν έχουμε μόνο τυπικές σχέσεις. Επειδή προέρχομαι από μία καλλιτεχνική οικογένεια, οι απαιτήσεις μεγαλώνουν. Στο θέμα της δουλειάς πιστεύω ότι ακολουθώ τον δικό μου δρόμο και δεν υπάρχει τόσο αυτή η σύγκριση. Με άγχωνε στην αρχή, αλλά πια όχι»

Κλείνοντας μίλησε για την αείμνηστη ηθοποιό, και γιαγιά της, Τζένη Καρέζη. «Θα ήθελα πάρα πολύ να την έχω γνωρίσει, κυρίως σαν άνθρωπο από αυτά που έχω ακούσει από τον πατέρα μου», κατέληξε η Τζένη Καζάκου.