Σία Βοσκανίδου: Αγνώριστη με ξανθιά περούκα 3,5 χρόνια μετά το The Bachelor - Πού βρίσκεται σήμερα

Η σπάνια τηλεοπτική της εμφάνιση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σία Βοσκανίδου: Αγνώριστη με ξανθιά περούκα 3,5 χρόνια μετά το The Bachelor - Πού βρίσκεται σήμερα

Ο πρώτος κύκλος του The Bachelor συζητήθηκε πολύ τότε, ωστόσο πολλά από τα πρόσωπα που συμμετείχαν στο ριάλιτι αγάπης είτε συνεχίζουν να βρίσκονται στην επικαιρότητα είτε έχουν μείνει στην τηλεοπτική ιστορία με τις ατάκες τους. Μία από τις παίκτριες που σίγουρα έκανε εντύπωση είναι η Σία Βοσκανίδου.

Η ίδια μπορεί να μη βρίσκεται σε κάποιο project, ωστόσο πραγματοποιεί εμφανίσεις στις πίστες, καθώς ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι και έχει επικεντρωθεί σε αυτό μετά το παιχνίδι. Τότε ήταν μελαχρινή και όλοι μιλούσαν για τις αναλογίες μοντέλου που έχει.

Πώς είναι σήμερα η Σία Βοσκανίδου από το The Bachelor

Σε εκδήλωση που την συνάντησε η κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, ωστόσο, η ίδια εμφανίστηκε με ξανθιά περούκα, σχεδόν αγνώριστη, και παραχώρησε κάποιες δηλώσεις. Αρχικά αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που πέρασε και συνεχίζει να περνάει, καθώς αναρρώνει ακόμα.

«Γενικά είμαι καλά, δόξα τω Θεώ, απλά πέρασα μια περιπέτεια υγείας λίγο καιρό, είχα κάνει πριν από δύο μήνες πολύποδα στο λαιμό μου και χειρουργείο και αυτό με κράτησε πολύ πίσω. Σταμάτησα αναγκαστικά τις εμφανίσεις. Δεν πειράζει όμως, θα κάνουμε λίγη υπομονή...», είπε χαρακτηριστικά.

Έπειτα απάντησε για την πρόσφατη εμφάνιση του Παναγιώτη Βασιλάκου στο Dragons' Den: «Το είδα και έκανα "ουαου"! Δεν το περίμενα, του ταιριάζει, καλά έκανε, γιατί όχι; Η τηλεόραση πάντα ανοίγει δρόμους».

Συγκλονίζει με την αποκάλυψή της με την απόπειρα βιασμού

Το πρωί της Τρίτης 8/02/22 η Σία Βοσκανίδου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα όπου "ανατρίχιασε" με την σοκαριστική εξομολόγησή της καθώς αποφάσισε να "ανοίξει" την καρδιά της και να μιλήσει για την απόπειρα βιασμού, που είχε γίνει εναντίον της σε ένα πάρτι. Μάλιστα, πριν από λίγους μήνες αποκάλυψε το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Απαντώντας, αρχικά, στην ερώτηση της δημοσιογράφου, αν της έχει συμβεί να βρεθεί σε πάρτι και να προσπαθήσουν να την παγιδεύσουν: «Πριν από έξι περίπου χρόνια που έμενα στο κέντρο, είχα πάει σε ένα πάρτι, είχα πιει ένα ποτό και βρέθηκα στο νοσοκομείο.

Δεν θυμόμουν τίποτα, μόνο ότι ήμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Αυτό συνέβη μετά από καμιά ώρα, αφότου έφυγα. Με πήγε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Μου είχαν πει ότι ήταν ή κακής ποιότητας αλκοόλ ή μπορεί και χάπι βιασμού. Αν ήμουν μόνη εκείνη την ημέρα, δεν ξέρω τι θα είχα απογίνει. Ήμουν έτοιμη να πεθάνω. Ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου.

Μετά το The Bachelor είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φωτογραφίες, που όταν ήμουν πιο μικρή τις είχα στείλει σε κάποιον. Μετά από χρόνια υπάρχουν αυτές οι φωτογραφίες μου στο Instagram, στο Facebook και τις στέλνουν και σε εμένα. Προσπάθησα να το αντιμετωπίσω όσο πιο θετικά μπορούσα. Να πω “Σία, μην σε παίρνει από κάτω, ο κόσμος είναι κακός. Έκανες μια βλακειούλα, όταν ήσουν μικρή” και το προσπέρασα».