Συγκλονίζει ο Στάθης Αγγελόπουλος: «Υπήρχε ένας δικηγόρος, πολύ γνωστό όνομα, ομοφυλόφιλος και ίσως κρυφός, ανεβήκαμε στο σπίτι του και άρχισε να μου κάνει διάφορα»

Το ακραίο σκηνικό και η αντίδρασή του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Στάθης Αγγελόπουλος παραχωρεί σπάνια συνεντεύξεις, ωστόσο πρόσφατα μίλησε στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο για το περιοδικό Λοιπόν και προχώρησε σε σοκαριστικές αποκαλύψεις για την καριέρα του ως τραγουδιστής, αλλά και τη ζωή του.

Αναφέρθηκε, συγκεκριμένα, στα ακραία σκηνικά θαυμασμού που έχει ζήσει από τους θαυμαστές του πάνω στη σκηνή, αλλά και εκτός αυτής, ενώ μίλησε χωρίς δισταγμό για το φλερτ που δέχεται ακόμα και από άντρες, αποκαλύπτοντας τι συνέβη με γνωστό δικηγόρο στο σπίτι του.

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει ο Στάθης Αγγελόπουλος - «Οι γιατροί έλεγαν στους δικούς μου να είναι προετοιμασμένοι για το μοιραίο»

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Στάθη Αγγελόπουλου

Θυμάσαι περιστατικά από θαυμάστριες και θαυμαστές που σ’ έχουν φέρει σε δύσκολη θέση;

Έχουν συμβεί διάφορα μπορώ να σου πω. Σκίζανε τα ρούχα τους μπροστά μου ή έμπαιναν στο καμαρίνι μου γυναίκες και έβγαζαν την μπλούζα τους.

Στάθης Αγγελόπουλος

Έχεις δεχτεί φλερτ και από άντρες, εκτός από γυναίκες;

Βεβαίως και μου έχει συμβεί πολλές φορές. Ένας τύπος μου είχε φορέσει μια πολύ ακριβή και βαριά χρυσή αλυσίδα στον λαιμό και μου λέει: «Ξέρεις κάτι; Μια βραδιά μαζί σου και και είναι δική σου». Την έβγαλα και του λέω: «Σε παρακαλώ, αν θέλεις να είμαστε φίλοι παρ’ την πίσω». Ένα άλλο περιστατικό που θυμάμαι, ήταν μόλις είχα πρωτοξεκινήσει την καριέρα μου, δεκαεννιά χρονών. Υπήρχε ένας δικηγόρος ο οποίος είναι ομοφυλόφιλος και ίσως κρυφός, που μου είπε «θα σε βάλω εγώ σε ένα από τα καλύτερα μαγαζιά, έλα να με πάρεις από τον Πειραιά».

Πολύ γνωστό όνομα ο δικηγόρος αυτός. Μόλις πήγα να τον πάρω, μου είπε «μήπως θες να ανέβουμε και πάνω στο σπίτι λιγάκι να πάρω κάτι χαρτιά που είχα ξεχάσει;». Εγώ με το αθώο μου μυαλό δεν κατάλαβα πολλά και πήγα. Ανεβήκαμε στο σπίτι του λοιπόν και άρχισε να μου κάνει διάφορα πράγματα. Του έριξα ένα χαστούκι και σηκώθηκα και έφυγα!

Ξέσπασε για τους γκέι

Ο Στάθης Αγγελόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, και αναφέρθηκε στην ξαφνική περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της η Ζωζώ Σαπουντζάκη (δείτε εδώ τι συνέβη), και ξέσπασε για τον τρόπο που γίνεται η συζήτηση γύρω από το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια -υπερψηφίστηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου από τη Βουλή.

«Ξαφνιάστηκα διότι εγώ είδα στη σκηνή μια Ζωζώ Σαπουντζάκη πάρα πολύ όμορφη και πολύ δυναμική, τραγούδησε πολύ ωραία και τα τέσσερα τραγούδια, πραγματικά έχω ξαφνιαστεί που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο. Όταν κάναμε πρόβα, αυτό που παρατήρησα είναι ότι ήταν πολύ αδύνατη. Εύχομαι να το ξεπεράσει γιατί η Ζωζώ είναι μία», ανέφερε ο Στάθης Αγγελόπουλος για τη γνωστή ηθοποιό.

Δείτε επίσης: Κάθετος ο Στάθης Αγγελόπουλος - «Δεν έχω πειστεί ότι το εμβόλιο μπορεί να με προστατεύσει»

Στη συνέχεια ερωτήθηκε για το νομοσχέδιο που αφορά τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών, όπου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οι άνθρωποι αυτοί που έχουν τη διαφορετικότητα, ό,τι κάνουν στο κρεβάτι τους, καλά κάνουν και το κάνουν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση για την υιοθεσία παιδιών. Δεν συμφωνώ σε όλα».

Και συμπλήρωσε: «Εντάξει το να παντρευτούν και να κάνουν ό,τι θέλουν στο κρεβάτι τους, δικαίωμά τους είναι. Αλλά υπάρχει το αρσενικό και το θηλυκό, αυτή είναι η φύση. Δεν μπορεί ένα παιδί να μεγαλώσει χωρίς μαμά, δεν γίνεται, είναι αφύσικο. Έχουμε ασχοληθεί πάρα πολύ με τα ομόφυλα ζευγάρια, υπάρχουν άλλα προβλήματα στον ελληνικό λαό, όπως το αγροτικό, τα Τέμπη και το Μάτι».

Ο Στάθης Αγγελόπουλος κατέληξε την τοποθέτησή του λέγοντας: «Όλοι εσείς εκεί στα πρωινάδικα, ήμαρτον ρε παιδιά! Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα, απ' το να ασχολούμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ με τους γκέι. Τους αγαπάμε, τους γουστάρουμε, έχω φίλους γκέι, αλλά υπάρχουν και άλλα θέματα. Ας σταματήσει πλέον αυτό».