Μαριάννα Κιμούλη: «Προσπαθώ να προστατεύομαι από αυτό όσο μπορώ» - Αυτή είναι η συμβουλή του Γιώργου Κιμούλη στη μοναχοκόρη του

«Επικρατεί μια τρομακτική ανθρωποφαγία»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαριάννα Κιμούλη, που βλέπουμε να κατακτά πολύ θετικά σχόλια μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στο δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου.

Ανάμεσα στα όσα εξομολογήθηκε η νεαρή ηθοποιός μεγάλο ενδιαφέρον έχουν τα σχόλια της για τον πατέρα της, Γιώργο Κιμούλη και τις συμβουλές που της έχει δώσει ως πολύ πιο έμπειρος από εκείνη στον χώρο της υποκριτικής (δείτε εδώ τη σκέψη της να αλλάξει το επίθετό της).

Να θυμίσουμε εδώ, πως ο πατέρας της Μαριάννας Κιμούλη, Γιώργος Κιμούλης τα τελευταία χρόνια βρέθηκε στο προσκήνιο στα πλαίσια του mettoo και των καταγγελιών, που ξέσπασαν με την οικογένειά του να γίνεται συχνά και εκείνη αποδέκτης κακόβουλων μηνυμάτων.

Οι δηλώσεις της Μαριάννας Κιμούλη για τον πατέρα της Γιώργο Κιμούλη

«Σίγουρα με επηρεάζουν οι αρνητικές κριτικές και τις ακούω, ειδικά αν προέρχονται από άτομα τα οποία εκτιμώ. Μπορεί και να με κάνουν καλύτερη. Ζούμε πάντως σε μία εποχή που ειδικά στα social media επικρατεί μια τρομακτική ανθρωποφαγία και προσπαθώ να προστατεύομαι από αυτό όσο μπορώ. Σίγουρα κάποιες φορές θα έχω στεναχωρηθεί. Δεν βιώνω ακόμη πολύ το θέμα με την αναγνωρισιμότητα και η αλήθεια είναι πως δεν έχω προετοιμαστεί καθόλου για αυτό το κομμάτι. Ελπίζω να μπορέσω να ανταπεξέλθω σε αυτό», είπε αρχικά η Μαριάννα Κιμούλη.

Η επιτυχημένη διαδρομή και το όνομα που έχει «χτίσει» ο μπαμπάς σου, Γιώργος Κιμούλης, όλα αυτά τα χρόνια λειτούργησε αρνητικά η θετικά; Ποια συμβουλή σου έδωσε και την έχεις σαν φυλαχτό;

Ειλικρινά θα πω και τα δύο (και αρνητικά και θετικά). Σε λίγα χρόνια από τώρα θα μπορώ να βγάλω ένα πιο ακριβές συμπέρασμα. Η συμβουλή που κρατάω από εκείνον είναι ότι αυτό το επάγγελμα χρειάζεται μεγάλη αντοχή.

Μαριάννα Κιμούλη - Γιώργος Κιμούλης