Ρούλα Πισπιρίγκου: Συνεχίζεται η δίκη για τις δύο μικρότερες κόρες της - Η αντίδραση του Αλέξη Κούγια μόλις απορρίφθηκε το αίτημά του

«Τι θέλετε να γίνει; Να πεθάνουμε στο δικαστήριο;»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Συνεχίζεται σήμερα, Παρασκευή 5 Απριλίου, η δίκη για την τραγωδία στην Πάτρα, αυτή τη φορά για τα δύο μικρότερα παιδιά της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς για την πρωτότοκη κόρη της κρίθηκε ένοχη και έλαβε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης (δείτε εδώ την αντίδρασή της και τα ειρωνικά της λόγια μετά την ανακοίνωση της απόφασης).

Ο Αλέξης Κούγιας, λοιπόν, βρέθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο από το πρωί, ωστόσο υπέβαλε αίτημα για αναβολή της δίκης, σύμφωνα με πληροφορίες από το Πρώτο Θέμα, επικαλούμενος προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, επισημαίνοντας επίσης πως του έχει απαγορευθεί από το πειθαρχικό συμβούλιο παύση άσκησης του δικηγορικού του λειτουργήματος μέχρι τις 9 Ιουνίου 2024.

Το αίτημα του Αλέξη Κούγια στη δίκη Πισπιρίγκου και η αντίδρασή του στην απόρριψή του

Παρόλα αυτά, το αίτημά του ζήτησε να απορριφθεί από την εισαγγελία, η οποία ζήτησε, μάλιστα, το διορισμό αυτεπαγγέλτως συνηγόρων υπεράσπισης. «Τι θέλετε να γίνει; Να πεθάνουμε στο δικαστήριο; Γιατί αυτό θα γίνει αν δεν αναβάλλετε. Θα έρχομαι εδώ. Δεν θα εγκαταλείψω την κατηγορούμενη αλλά για φανταστείτε τις συνθήκες», απάντησε τότε ο ποινικολόγος

Δείτε επίσης: «Δε πάτε να κάνετε καμία εκπομπή καλύτερα...» - Ξέσπασε και έκλεισε το τηλέφωνο στην εκπομπή "Ακόμα δεν είδες τίποτα"

Το δικαστήριο, εν τέλει, υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση και έτσι η δίκη ξεκίνησε, με τον Αλέξη Κούγια να τονίζει: «Θα παραστούμε κανονικά. Δηλώνω ρητώς ότι δεν θα παρατήσω την κυρία κατηγορούμενη».

Ρούλα Πισπιρίγκου δίκη

Σοκαρισμένος ο Κουσουλός με την κατηγορούμενη: «Έβαλε αναισθητική κρέμα σε τετραπληγικό παιδί για...»

Η εκπομπή Ανοιχτές Υποθέσεις το βράδυ της Πέμπτης 4/4 ασχολήθηκε με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία κρίθηκε ένοχη για το θάνατο της 9χρονης κόρης της (δείτε τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια).

Στην εκπομπή λοιπόν, παρουσιάστηκε το σχέδιο για να σκοτώσει την κόρη της. Συγκεκριμένα όπως αποκαλύφθηκε έβαλε αναισθητική κρέμα στο παιδί της για να του κάνει τη ένεση κεταμίνης χωρίς να αντιδράσει.

«Κάποιες γυναίκες δίνουν αγώνα να αποκτήσουν παιδί. Δεν θέλω να βλέπω τέτοιες γυναίκες. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να συγκρατήσω την ψυχραιμία μου αν είχα μπροστά μου μία. Έψαξε, έμαθε, γνώρισε τα αποτελέσματα που φέρνουν οι ουσίες», είπε αρχικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Με τον Πέτρο Κουσουλό να λέει: «Πραγματικά φρίττω! Έβαλε αναισθητική κρέμα σε τετραπληγικό παιδί για να μην αντιδράσει το παιδί και να μην την ακούσει κανείς! Με κάνει όχι να φρίττω αλλά να θέλω να αλλάξω χώρα ως πατέρα 3 παιδιών!».