Κατερίνα Καινούργιου - Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η αλήθεια πίσω από το beef τους - «Τώρα είναι φως φανάρι»

Το σχόλιο της Ελένης Χατζίδου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Aνάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα έχει ξεκινήσει ένα νέο beef μετά από μια δήλωση που έκανε ο δημοσιογράφος. Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν από τις δηλώσεις του έκανε στην εκπομπή I love Σουκου όπου δήλωσε χαρακτηριστικά πως «Αν δεν είχα καμία άλλη δουλειά και ήταν η Κατερίνα Καινούργιου η μόνη πρόταση, θα έκανα μία άλλη δουλειά» - δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα λοιπόν του στο twitter με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να ανταπαντάει και να ξεκινάει ένας διάλογος με σπόντες και "καρφιά" - δείτε εδώ τι έγραψαν και "πάγωσαν" περισσότερο οι σχέσεις τους.

Μετά τα όσα έγιναν λοιπόν ανάμεσα τους, η κάμερα της εκπομπής BreakfastStar συνάντησε τον δημοσιογράφο όπου έδωσε την απάντηση του. «Όλα καλά! Καμία φορά όταν μου θίγουν μερικά πράγματα δεν μπορώ να μην απαντήσω. Δεν έχω σκοπό να επεκταθώ άλλο. Για αυτό απάντησα επειδή με ενόχλησε που με είπε κακό άνθρωπο. Δεν θέλω να κάτσω να επεκταθώ. Να είναι καλά, καλή επιτυχία. Ρώτησε την αν είναι κακό να μην θέλω να συνεργαστώ μαζί της. Εγώ ρωτήθηκα...», είπε μεταξύ άλλων - δείτε εδώ ολόκληρη την δήλωση του.

Το σχόλιο της Ελένης Χατζίδου για Καινούργιου - Κωνσταντάρα

Μετά την προβολή του βίντεο, το λόγο πήρε η Ελένη Χατζίδου η οποία έκανε το δικό της σχόλιο για τη νέα κόντρα που έχει ξεκινήσει και αποκάλυψε το παρελθόν που έχουν οι δυο τους.

«Υπάρχει ένα παρελθόν. Υπήρξε μια κόντρα. Κάτι είχε πει στο παρελθόν η Κατερίνα Καινούργιου για τη δημοσιογραφική του ιδιότητα ότι δεν τον θεωρεί καλό δημοσιογράφο και τώρα πάμε σε αυτό που δημιουργήθηκε πάλι. Υπάρχει μια αντιπάθεια, τώρα είναι φως – φανάρι. Το να πεις ότι δεν θέλω να δουλέψω με κάποιον, είναι βαρύ αλλά λέει την αλήθεια του. Είναι επαγγελματικό, δεν είναι κάτι προσωπικό με την Κατερίνα», σχολίασε η Ελένη Χατζίδου.