Λάμπρος Κωνσταντάρας: Εκνευρισμένος μπροστά στην κάμερα για το beef με την Καινούριου - «Καμία φορά όταν μου...»

Η απάντηση μετά τον "πόλεμο" στο twitter

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λάμπρος Κωνσταντάρας: Εκνευρισμένος μπροστά στην κάμερα για το beef με την Καινούριου - «Καμία φορά όταν μου...»

Ένα νέο beef έχει ξεκινήσει ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Η παρουσιάστρια του ALPHA άνοιξε νέο μέτωπο μετά την Δανάη Μπάρκα (δείτε τι έχει συμβεί) και είχε μια έντονη σύγκρουση μαζί του στο twitter.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του έκανε στην εκπομπή I love Σουκου όπου δήλωσε χαρακτηριστικά πως «Αν δεν είχα καμία άλλη δουλειά και ήταν η Κατερίνα Καινούργιου η μόνη πρόταση, θα έκανα μία άλλη δουλειά» - δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Αφού η δήλωση αυτή αναρτήθηκε στο twitter από χρήστες, η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα απάντησε όλο νόημα, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να ανταπαντάει και να ξεκινάει ένας επικός διάλογος με σπόντες και "καρφιά" - δείτε εδώ τον διάλογο "φωτιά".

Η απάντηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα για το beef με την Κατερίνα Καινούργιου

Μετά τα όσα έγιναν λοιπόν ανάμεσα τους, η κάμερα της εκπομπής BreakfastStar συνάντησε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα έξω από τα studio του ΣΚΑΙ, με τον δημοσιογράφο του STAR να τον ρωτάει σχετικά.

«Όλα καλά! Καμία φορά όταν μου θίγουν μερικά πράγματα δεν μπορώ να μην απαντήσω. Δεν έχω σκοπό να επεκταθώ άλλο. Για αυτό απάντησα επειδή με ενόχλησε που με είπε κακό άνθρωπο. Δεν θέλω να κάτσω να επεκταθώ. Να είναι καλά, καλή επιτυχία. Ρώτησε την αν είναι κακό να μην θέλω να συνεργαστώ μαζί της. Εγώ ρωτήθηκα, απάντησα, από εκεί και πέρα.. Στείλανε μηνύματα και εκεί το είδα. Μπαίνω στο twitter μόνο λόγο της εκπομπής. Της εύχομαι και εγώ να είναι καλά... τι τώρα καθόμαστε ασχολούμαστε με αυτά; Όλα καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος της εκπομπής Fays Time.

Να σημειωθεί πως την στήριξη της προς την Κατερίνα Καινούργιου με μια ανάρτηση στο Instagram έδειξε η Ναταλί Κάκκαβα.