Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Χαλασμός σχολίων κάτω από το βίντεο τους που φιλιούνται σε ακριβό ξενοδοχείο

Παραμένει ερωτευμένο το ζευγάρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Χαλασμός σχολίων κάτω από το βίντεο τους που φιλιούνται σε ακριβό ξενοδοχείο

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη είναι από τα πιο ερωτευμένα και δεμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και τα 4 παιδιά τους είναι οι μεγάλες αδυναμίες τους και κύριες προτεραιότητα τους. Τον ευτυχία τους έχουν στεγάσει σε μια απίστευτη βίλα στο Νέο Βουτσά, η οποί διαθέτει θερμοκήπιο και ζώα - δείτε φωτογραφίες.

Όποτε βρίσκουν ωστόσο ελεύθερο χρόνο απολαμβάνουν και τις εξορμήσεις οι δυο τους, ώστε να κρατούν ζωντανή την φλόγα του έρωτά τους. Αυτό έκαναν και πρόσφατα λοιπόν, όταν βρέθηκαν στο Costa Navarino στην Μεσσηνία.

Το βίντεο του Σάκη Ρουβά με την Κάτια Ζυγούλη

Πριν μερικές ώρες μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Istagram ένα βίντεο όπου φαινόντουσαν να περνούν όμορφες στιγμές και να ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί.

Στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση έγινε χαμός, με ορισμένους να λένε πόσο όμορφοι είναι μαζί και άλλους να βγάζουν "χολή".

Να σημειώσουμε μάλιστα πως σε λίγες ημέρες ο Σάκης Ρουβάς θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο!

@sakisrouvas

Χαλάρωση, ηρεμία, ξεκούραση κι εσύ..❤️ #costanavarino #bepartofourstory #costanavarinogolf

♬ original sound - Sakis Rouvas

Η μεγάλη τους κόρη.... μεγάλωσε και πάει στα μπουζούκια

Ο Σάκης Ρουβάς κάθε Παρασκευή και Σάββατο εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο μαζί με τον Χρήστο Μάστορα και το μαγαζί είναι πάντα γεμάτο από κόσμο που χορεύει και διασκεδάζει με τη μουσική και τα τραγούδια τους. Ανάμεσα στο πλήθος αυτή τη φορά βρέθηκε και η μεγάλη κόρη του, Αναστασία.

Μέσα από ένα βίντεο που έγινε viral στο Tik Tok μέσα σε λίγα λεπτά, φαίνεται η 16χρονη να στέκεται όρθια στο πρώτο τραπέζι μπροστά από την πίστα, ντυμένη στα μαύρα, και ενώ στα πρώτα δευτερόλεπτα πετούσε λίγα λουλούδια στον πατέρα της, ξαφνικά πιάνει στα χέρια της πολλά πανέρια με γαρύφαλλα μαζί και τα έριξε σε εκείνον, ο οποίος συνέχισε να τραγουδά.

Δείτε επίσης: «Σάκη τα σπάει η μικρή» - Χαλασμός κάτω από το βίντεο της κόρης της Κάτιας Ζυγούλη μέσα από το μπάνιο της