Κώστας Φραγκολιάς: Νέες αποκαλύψεις για Αντωνά & Σοϊλέδη - «Δεν τους έχει πάρει από κάτω! Είναι πιο πολύ...»

«Δεν υπήρξαν εντάσεις και φωνές»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Φραγκολιάς: Νέες αποκαλύψεις για Αντωνά & Σοϊλέδη - «Δεν τους έχει πάρει από κάτω! Είναι πιο πολύ...»

Ο Κώστας Φραγκολιάς ήταν αυτός που επιβεβαίωσε το χωρισμό του Άρη Σοϊλέδη από την Μαρία Αντωνά σήμερα Τρίτη 9/4 στο πλατό του Happy Day, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως η παρουσιάστρια - δημοσιογράφος έχει φύγει από το σπίτι που έμεναν πριν χωρίσουν.

Μετά τις αποκαλύψεις του, η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα τον συνάντηε έξω από τα στούντιο του ALPHA και τον ρώτησε περισσότερες λεπτομέρειες για τον χωρισμό αυτό που έσκασε σαν "βόμβα".

Οι αποκαλύψεις του Φραγκολιά για Σοϊλέδη - Αντωνά

«Εγώ επιβεβαίωσα πως υπάρχει κρίση, η Μαρία έχει φύγει από το σπίτι. Σε ήρεμα πλαίσια, όχι ότι έχουν τσακωθεί. Εμένα αυτό που με νοιάζει και με απασχολεί, γιατί τους αγαπώ και τους δύο, είναι ό,τι αποφασίσουν να αποδειχτεί και να είναι το καλύτερο για αυτούς. Είναι μια δύσκολη κρίση.

Έχω μιλήσει και με τους δύο, δεν τους έχει πάρει από κάτω. Είναι πιο πολύ στην κατάσταση που συνειδητοποιούν τι έχει γίνει, ότι αφήνουμε πίσω μας 7 χρόνια κι αν χωρίσουμε πορευόμαστε μόνοι τους. Δεν υπήρξαν εντάσεις και φωνές. Από ότι κατάλαβα ήταν κοινή απόφαση», είπε ο Κώστας Φραγκολιάς στην κάμερα του Super Κατερίνα.

Η πρώτη δήλωση του Άρη Σοϊλέδη

Αφού λοιπόν την είδηση έπαιξαν οι εκπομπές, και έγινε γνωστό πως αφού η Μαρία έφυγε από το σπίτι που έμεναν, τελικά το ξενοίκιασαν, θέλησε να παρακαλέσει τους δημοσιογράφους να σεβαστούν την κατάσταση.

«Θα ήθελα να σας παρακαλέσω με όλη μου την καλή διάθεση να σεβαστείτε λίγο την κατάσταση γενικότερα και να μην βγαίνει ο καθένας σε εκπομπές και σάιτ και λέει το μικρό και το κοντό του και να αφήσουμε τα πράγματα να κυλήσουν γιατί έχω ακούσει απίστευτα πράγματα και ιστορίες οι οποίες δεν είναι παρά μόνο της φαντασίας σας. Αυτό από εμένα καλή συνέχεια σε όλους φιλάκια», είπε ο Άρης Σοϊλέδης

Την πρώτη της αντίδραση ωστόσο είχε και η Μαρία Αντωνά, ωστόσο μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες - δείτε εδώ το βίντεο.