Τσιμτσιλή για χωρισμό Αντωνά & Σοϊλέδη: «Μίλησα με την Μαρία! Είναι μπερδεμένη, δεν θέλει να...»

«Ο κόσμος θεωρεί ότι για να έφυγε η Μαρία από το σπίτι κάτι έγινε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τσιμτσιλή για χωρισμό Αντωνά & Σοϊλέδη: «Μίλησα με την Μαρία! Είναι μπερδεμένη, δεν θέλει να...»

Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης πήραν την απόφαση να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. Μάλιστα, μετά το χωρισμό τους δεν μένουν πια μαζί κάτω από την ίδια στέγη (δείτε το σπίτι που συζούσαν). Από την ώρα που έγινε γνωστός ο χωρισμός επίσης, έγιναν και πολλές αποκαλύψεις σχετικά.

Ο Κώστας Φραγκολιάς ήταν εκείνος που επιβεβαίωσε την μεγάλη κρίση στη σχέση τους δίνοντας στην δημοσιότητας και παραπάνω πληροφορίες - δείτε εδώ τι είπε.

Σήμερα Τετάρτη 10/4 η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετέφερε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ψυχολογία του πρώην ζευγαριού, έπειτα από επικοινωνία που είχε με την ίδια την Μαρία Αντωνά.

Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για Αντωνά - Σοϊλέδη

«Καμιά φορά από ευγένεια απαντάς σε αυτό που σε ρωτάνε, αλλά τελικά όταν βλέπεις όλες αυτές τις απαντήσεις σε ένα βίντεο αποφασίζεις ότι ίσως δεν θα έπρεπε να απαντάς γιατί τελικά η ζωή μπορεί να έχει άλλα σχέδια. Εγώ εχθές μίλησε με την Μαρία και ουσιαστικά είναι στη φάση που την είδαμε στις δηλώσεις. Είναι μπερδεμένη στο πως πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση. Δεν θέλει να πει μεγάλα λόγια τα οποία μπορεί στη συνέχεια να διαψευστούν. Στα social media έχει λάβει άπειρα μηνύματα και είναι λίγο παγωμένη γιατί γυρνώντας από το Survivor, περίμενε μια διαφορετική κατάσταση. Ο κόσμος θεωρεί ότι για να έφυγε η Μαρία από το σπίτι κάτι έγινε», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το χωρισμό τους.

Η τοποθέτηση του Άρη Σοϊλέδη

Αφού λοιπόν την είδηση έπαιξαν οι εκπομπές, και έγινε γνωστό πως αφού η Μαρία έφυγε από το σπίτι που έμεναν, τελικά το ξενοίκιασαν, θέλησε να παρακαλέσει τους δημοσιογράφους να σεβαστούν την κατάσταση.

«Θα ήθελα να σας παρακαλέσω με όλη μου την καλή διάθεση να σεβαστείτε λίγο την κατάσταση γενικότερα και να μην βγαίνει ο καθένας σε εκπομπές και σάιτ και λέει το μικρό και το κοντό του και να αφήσουμε τα πράγματα να κυλήσουν γιατί έχω ακούσει απίστευτα πράγματα και ιστορίες οι οποίες δεν είναι παρά μόνο της φαντασίας σας. Αυτό από εμένα καλή συνέχεια σε όλους φιλάκια», είπε ο Άρης Σοϊλέδης

Την πρώτη της αντίδραση ωστόσο είχε και η Μαρία Αντωνά, ωστόσο μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες - δείτε εδώ το βίντεο.