Σπύρος Μπιμπίλας: Πόζαρε για περιοδικό ως Άγιος Ανδρέας - «Πάντα θα υπάρχουν αντιδράσεις από ανθρώπους στενόμυαλους»

Πολλές οι αντιδράσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σπύρος Μπιμπίλας: Πόζαρε για περιοδικό ως Άγιος Ανδρέας - «Πάντα θα υπάρχουν αντιδράσεις από ανθρώπους στενόμυαλους»

Αρκετοί ηθοποιοί πόζαραν σαν τους 12 Αποστόλους για το free press ΚΟΙΤΑ. Ανάμεσα τους και ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος φωτογραφήθηκε με άμφια σε βαθύ κόκκινο και ανοιχτό μπλε ως Άγιος Ανδρέας.

Η φωτογράφιση αυτή έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και έχουν σχολιάσει αρνητικά, με τον ηθοποιό και πρόεδρο του ΣΕΗ να απαντάει πως «πάντα θα υπάρχουν αντιδράσεις από ανθρώπους στενόμυαλους».

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα για την φωτογράφιση

«Πάντα θα υπάρχουν αντιδράσεις από ανθρώπους στενόμυαλους. Η τέχνη είναι για όλους, κανένας δεν μπορεί να βάλει χαλινάρι στην τέχνη ή να πει σε κάποιον γιατί εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο μέσω της τέχνης, γιατί αυτό δείχνει ολοκληρωτικά καθεστώτα. Πάντα είμαι έτοιμος, το τελευταίο δε διάστημα νιώθω και πάρα πολύ ωραία, γιατί σταμάτησα να είμαι το καλό παιδί για όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή BreakfastStar.

Δείτε επίσης: Τζώνυ Θεοδωρίδης & Φωτεινή Τσακίρη πόζαραν ως Ιησούς και Παναγία - «Οι προθέσεις μας δεν ήταν κακές»

Μάλιστα, όταν βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα ήρθε σε σύγκρουση με όλα τα μέλη του πάνελ, καθώς πίστευαν πως δεν τους άρεσε σαν εικόνα, με τον Σπύρο Μπιμπίλα από την άλλη να υποστηρίζει τις απόψεις του. Μάλιστα, ήρθε σε σύγκρουση με τον Ανδρέα Καραγιάννη.

Η φωτογραφία του ως Άγιος Ανδρέας

"Οι 12 Απόστολοι: Ένα Ταξίδι στην Ιστορία και την Πνευματικότητα" Ιούδας, Λάζαρος & Βαραββάς

Η φιγούρα των 12 αποστόλων έχει χαρακτηριστεί από τα βιβλικά κείμενα ως οι πρώτοι ακόλουθοι του Ιησού Χριστού, οι οποίοι διέδωσαν το μήνυμά του σε όλο τον κόσμο. Αναπόσπαστο μέρος της Χριστιανικής πίστης και πνευματικότητας, η ιστορία τους αποτελεί μία πλούσια πηγή έμπνευσης και συζήτησης.

Μέσα από τη φωτογραφική απεικόνιση των 12 αποστόλων στο περιοδικό Koita Magazine, η αναγνωστική κοινότητα προσκαλείται να εξερευνήσει την πνευματική κληρονομιά και την ιστορία που ενώνει τον κόσμο τους με το σημερινό.

Μέσα από τις εικόνες αυτές, αναδεικνύεται η πολυμορφία των προσωπικοτήτων και των πεπραγμένων των αποστόλων, καθώς και η συνεχής προσπάθειά τους να μεταδώσουν το μήνυμα της πίστης και της αγάπης.

Πέρα από τη θρησκευτική διάσταση, οι 12 απόστολοι αντιπροσωπεύουν και μια πρόσκληση για αναστοχασμό και συζήτηση σχετικά με θέματα όπως η αλληλεγγύη, η συνεργασία και η διασπορά των πολιτισμών.

Η απεικόνισή τους μέσω του φακού του περιοδικού Koita Magazine αποτελεί μια πρόσκληση για ανασκόπηση και εμβάθυνση στη σημαντική αυτή πτυχή της ανθρώπινης ιστορίας και πνευματικότητας"