Mente Fuerte: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο των γονιών του - «Με τον πατέρα μου έχω τέλεια σχέση, απλά έχει κάνει τόσα λάθη που...»

Σπάνια μιλάει γι' αυτά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Mente Fuerte: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο των γονιών του - «Με τον πατέρα μου έχω τέλεια σχέση, απλά έχει κάνει τόσα λάθη που...»

Ο Mente Fuerte βρέθηκε ως καλεσμένος στο podcast του Fipster στο κανάλι του στο Youtube, μαζί με την Μαρίνα Σπανού και την Dat Lilly, και οι τέσσερίς τους συζήτησαν για διάφορα θέματα. Ο καλλιτέχνης δεν έχει συνηθίσει να "ανοίγεται" όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ωστόσο αυτή τη φορά προχώρησε σε μία ιδιαίτερη εξομολόγηση.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο διαζύγιο των γονιών του και στην μητέρα του, η οποία είχε επιλέξει να μη του γνωρίσει κανέναν σύντροφο που μπορεί να είχε μετέπειτα στη ζωή της, εξηγώντας εάν αυτή η επιλογή τον επηρέασε θετικά ή όχι.

Η αποκάλυψη του Mente Fuerte για το διαζύγιο των γονιών του

«Το έχω ζήσει ότι δυστυχώς ή ευτυχώς. Η μαμάκα μου ποτέ δεν μου είχε παρουσιάσει οποιαδήποτε σχέση είχε. Το έχει χειριστεί τόσο ωραία και σωστά. Σίγουρα θα είχε σχέσεις. Τα μαθαίνω τώρα και τα λέμε ανοιχτά, αλλά μου άρεσε ότι δεν με έβαλε μέσα σε αυτό», είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: «Στο κορίτσι μου είμαι λίγο πιο συντηρητικός, τη θέλω λίγο πιο… ντυμένη» - Η σπάνια αποκάλυψη του Mente Fuerte για την προσωπική του ζωή

Και πρόσθεσε: «Μπορεί να είχα γνωρίσει μόνο μία σχέση της, που ήταν πολύ καιρό μαζί. Το είχε χειριστεί άψογα. Και με τον πατέρα μου έχω τέλεια σχέση, απλά έχει κάνει τόσα λάθη που θα μπορούσε να αποφύγει. Και η μαμά μου έχει κάνει, αλλά ήταν πιο προσεκτική. Οι γυναίκες είναι λίγο πιο ανώτερα από εμάς και τα χειρίζονται όλα πιο καλά τις περισσότερες φορές».

Δείτε επίσης: Μαρία Σολωμού: «Παράλληλα με εμένα τα είχε με...» - Η αποκάλυψη για την απιστία και η σχέση με τον Mente Fuerte

«Παίρνω πολλά χρόνια αντικαταθλιπτικά»

Ο Mente Fuerte είναι άκρως γοητευτικός και παρόλο που εκείνος φαίνεται να έχει μάτια μόνο για την Μαρία Σολωμού (δείτε εδώ τι συνέβη μόλις είδαν τις κάμερες σε διακοπές τους στη Μύκονο), πολλές είναι οι γυναίκες που κάθε φορά που περνά από δίπλα τους ή τραγουδά σε κάποιο μαγαζί "λιώνουν" όταν τον κοιτούν. Η ψηλή κορμοστασιά του, τα εκκεντρικά του μαλλιά, το στυλ και τα τατουάζ του είναι μερικοί από τους λόγους που εντυπωσιάζει το πλήθος.

Ο τράπερ, ωστόσο, δεν ήταν πάντοτε έτσι. Όπως έχει αποκαλύψει στο παρελθόν σε συνεντεύξεις του, είχε πολλά παραπάνω κιλά και συγκεκριμένα είχε φτάσει να ζυγίζει 160. Πήρε, λοιπόν, την απόφαση να το αλλάξει αυτό, χάνοντας πια τα 60.

«Είχα πάρει πολλά κιλά γιατί παίρνω πολλά χρόνια αντικαταθλιπτικά. Πάντα ήμουν γεμάτος, αλλά εκεί 19-20 χρονών με επηρέασε. Έκανα χειρουργείο γιατί είχα χάσει άλλες δύο φορές μόνος μου τα κιλά με γυμναστικές και διατροφές, αλλά δεν είχα το κουράγιο να το ξανακάνω», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night Show.

Ενώ στο After Dark και στον Θέμη Γεωργαντά είχε εξομολογηθεί:

«Είναι κάτι που δεν το έχω πει όχι γιατί ντρέπομαι, αλλά γιατί δε θεωρώ ότι είναι ο σωστός τρόπος να παρακινήσεις κάποιον να χάσει κιλά. Έκανα χειρουργείο. Οπότε γι’ αυτό και δεν πανηγυρίζω στα social».

Δείτε επίσης: Χειροκροτούσε για μια χορεύτρια με αποκαλυπτικό μπικίνι - Οι ζήλιες της Μαρίας Σολωμού για τον Mente Fuerte μπροστά σε κόσμο (Βίντεο)