Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με πράσινα γυαλιά ηλίου, κοντό σακάκι, cargo τζιν και μυτερές γόβες - Όλα τα βλέμματα πάνω της στη μοναχική της βόλτα

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή καθημερινά εμφανίζεται στην εκπομπή της στο κανάλι του ALPHA, Happy Day, με τα πιο κομψά σύνολα και εντυπωσιάζει τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της. Το ίδιο κομψή παραμένει και στις εμφανίσεις που κάνει εκτός αέρα. Πρόσφατα, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την εντόπισε να περπατά στο κέντρο της Αθήνας με πολύ στυλάτο outfit.

Φορούσε τα πιο "in" κομμάτια! Συνδύασε μία απλή μαύρη μπλούζα με ένα cropped σακάκι και ένα cargo τζιν παντελόνι, με μυτερές γόβες. Στα χέρια της κρατούσε μία μαύρη τσάντα, όμως τα βλέμματα έπεσαν στα πράσινα γυαλιά ηλίου που είχε επιλέξει να φορέσει.

Δείτε επίσης: 3 φορές που η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε μάξι φούστα και τη ζηλέψαμε

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο κέντρο της Αθήνας

Σταματίνα Τσιμτσιλή Αθήνα

Σταματίνα Τσιμτσιλή βόλτα

Η προσωπική αποκάλυψη για τον επί 13 χρόνια σύζυγό της

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης 4/4 η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, αφού νωρίτερα η Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day (δείτε την εδώ), και μίλησε για όλους και για όλα (δείτε εδώ όλες τις δηλώσεις της).

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, Θέμη Σοφό.

«Ο Θέμης είναι ο σύντροφος της ζωής μου, πατέρας των παιδιών μου κι έχουμε κάνει μια οικογένεια που νιώθω ευλογημένη. Είμαι τυχερή που είναι έξω από την showbiz. Δεν ξέρει κανέναν. Είμαστε στη γιορτή της Κατερίνα και είναι εκεί και ο Πάνος Μουζουράκης και μιλάμε για τον πατέρα Αντώνιο και του λέω μου λέει ο Θέμης είναι υπερασπιστής δικηγόρος συνάδελφος. Επίσης περνάει μια φάση ο Θέμης τα τελευταία χρόνια, όσο άλλοι συνάδελφοί του επιζητούν και θέλουν να είναι στο προσκήνιο εκείνος έχει τραβηχτεί τελείως πίσω γιατί θεωρεί ότι όλοι αυτή η δημοσιότητα που έχει να κάνει και με εμένα του έχει κάνει κακό στα προσωπικά του. Θέλει να μιλάει μόνο μέσα από τη δουλειά του, από τις δικαστικές αίθουσες κι αυτό μου αρέσει ακόμα περισσότερο. Δεν του αρέσει και δεν θέλει το lifestyle. Είναι σα να έχουμε ένα κομμάτι στη ζωή μας που το ζούμε μόνοι μας, ή και με τους φίλους μας.