H ανάρτηση του Γαλίτη για το σάλο με Κουρλαμπά - Πολυδερόπουλο: «Είχα ανάγκη να το πω για να σωπάσει ο βούρκος»

Πήρε δημόσια θέση μετά την αποκάλυψη για την παράσταση "Μάρτυρας κατηγορίας"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Σούσουρο επικράτησε με την αποκάλυψη πως ηθοποιός ζήτησε από τον παραγωγό της θεατρικής παράστασης "Μάρτυρας Κατηγορίας" να απομακρυνθούν ο Νίκος Πολυδερόπουλος και ο Θοδωρής Κατσαφάδος, και να μην είναι στη νέα σεζόν. Μάλιστα, το γεγονός αυτό σημειώθηκε λίγο μετά το θάνατο του αδερφού του πρώτου τα Χριστούγεννα.

Μετά λοιπόν τις δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Πολυδερόπουλος στην κάμερα και την έκταση που πήρε το θέμα, στο Πρωινό Σουσου αποκαλύφθηκε πως ο ηθοποιός που ζήτησε την αποχώρηση τους είναι ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

Ο ίδιος ο ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα διέψευσε το ρεπορτάζ, λέγοντας πως η παραγωγή είναι υπεύθυνη για αυτές τις αποφάσεις. Από πλευρά του όμως ο Νίκος Πολυδερόπουλος όταν τον συνάντησαν οι δημοσιογράφοι απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα.

«Πάμε να παίξουμε λίγο. Εντάξει, αφήστε το. Δεν τα διάβασα αυτά, τα άλλα τα είπαμε, ευχαριστώ. Γεια σας! Βιάζομαι. Δεν έχω να πω κάτι», αρκέστηκε να πει - δείτε εδώ την αντίδραση του.

Για το συγκεκριμένο θέμα δεν έχει πάρει ο παραγωγός ούτε και κανένας άλλος ηθοποιός της θεατρικής παράστασης "Μάρτυρας Κατηγορίας". Ο Γιώργος Γαλίτης όμως, που είναι φίλος και χρόνια συνεργάτης του Θανάση Κουρλαμπά θέλησε να πάρει θέση κάνοντας μια ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

Η ανάρτηση του Γιώργου Γαλίτη για τον Θανάση Κουρλαμπά

«Τα τελευταία έξι χρόνια έχω την ευτυχία και την σπάνια τιμή να βρίσκομαι επί σκηνής με έναν σπουδαίο ηθοποιό και τον πιο καλό άνθρωπο που έχω γνωρίσει στο ελληνικό θέατρο, τον αγαπημένο φίλο μου τον Θανάση Κουρλαμπά. Τον ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΥΡΛΑΜΠΑ!!! Είχα ανάγκη να το πω για να σωπάσει ο βούρκος», έγραψε στην ανάρτηση του ο Γιώργος Γαλίτης.

Δείτε επίσης: Αυτοί οι ηθοποιοί θα αντικαταστήσουν τον Νίκο Πολυδερόπουλο και τον Θοδωρή Κατσαφάδο στην παράσταση Μάρτυρας Κατηγορίας

Γιώργος Γαλίτης Θανάσης Κουρλαμπάς