Φαίη Σκορδά: Σε πολυτελές ξενοδοχείο της Κρήτης με προσωπική πισίνα & τζακούζι - Οι πρώτες φωτογραφίες της με μαγιό

Το πρόσωπο που βρέθηκε μαζί της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ένα ταξίδι αστραπή έκανε η Φαίη Σκορδά, καθώς το μεσημέρι του Σαββάτου 13/4 έκανε γνωστό μέσα από αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, πως ταξίδεψε μέχρι την Κρήτη!

Στην παρέα της παρουσιάστριας βρίσκεται η Έλενα Γαλύφα, η οποία δημοσίευσε ένα βίντεο στον δικό της λογαριασμό από το πολυτελές δωμάτιο, που μένει με τη Φαίη Σκορδά. Τόσο το εσωτερικό του δωματίου είναι ονειρικό, όσο και η προσωπική πισίνα που έχουν στη διάθεσή τους αλλά και το τζακούζι στο μπαλκόνι τους.

Φωτογραφίες από το ταξίδι της Φαίης Σκορδά στην Κρήτη

Στη συνέχεια της ημέρας, η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε και την πρώτη της φωτογραφία για φέτος με μαγιό. Η ίδια πόζαρε στον φακό με το μπικίνι και το πουκάμισό της λίγο πριν κάνει το μπάνιο της στην πισίνα.

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: Με συγκλονιστικό αρχαιοελληνικό φόρεμα σε ένα από τα πιο ακριβά εστιατόρια του Ντουμπάι

Φαίη Σκορδά - Κρήτη - Μαγιό

Φαίη Σκορδά - Εξόρμηση - Κρήτη

Το σπιτικό ρόφημα της Σκορδά για τέλειες αναλογίες

Η Φαίη Σκορδά έχει πολλές απαιτήσεις από τον εαυτό της και αυτό οφείλεται στην αψεγάδιαστη εικόνα, που έχει παρουσιάσει στο κοινό της και έτσι θέλει πάντα να τη διατηρεί τόσο για εκείνη όσο και για τους τηλεθεατές, που την έχουν συνηθίσει έτσι.

Το κορμί της για παράδειγμα εξακολουθεί να είναι ίδιο εδώ και πολλά χρόνια, αφού μετά από δύο γέννες τη βλέπουμε με μαγιό και χαζεύουμε. Το τελικό αυτό αποτέλεσμα οφείλεται τόσο στην γυμναστική, που κάνει όσο και στα διατροφικά της tips, με το σπιτικό ρόφημα της να είναι ένα από αυτά.

Καθ' όλη την διάρκεια της καραντίνας η Φαίη Σκορδά φρόντισε να ενισχύσει το ανοσοποιητικό της με άφθονα φρούτα και λαχανικά (βασικές πηγές της βιταμίνης C), γαλακτοκομικά, λευκό κυρίως κρέας και ψάρια πλούσια σε βιταμίνη D (όπως σολομό, σαρδέλα και τόνο). Έτσι εκτός του ότι θωράκισε τον οργανισμό της, κατάφερε η ίδια να παραμείνει στα 55 με 57 κιλά.

Η Φαίη Σκορδά λοιπόν αν και η καλή φυσική της κατάσταση είναι στο DNA της, δεν επαναπαύεται λεπτό και παρόλο που τρέχει με τα δυο της παιδιά τα Σαββατοκύριακα μπορεί να την πετύχεις με καυτό σορτς στην Βουλιαγμένη να κάνει τζόκινγκ, αφού πρώτα επιδοθεί, βέβαια, στην κατάλληλη προθέρμανση. Στα διατροφικά tips της παρουσιάστριας περιλαμβάνεται η κατανάλωση 1,5 λίτρου νερού τη μέρα και φρέσκων σαλατών, τις οποίες ετοιμάζει μόνη της καθημερινά, πριν ξεκινήσει για τη δουλειά.

  • Πρωινό: 1 τοστ με τυρί και γαλοπούλα και καφέ
  • Δεκατιανό: Γάλα με δημητριακά ή φρούτα
  • Μεσημεριανό: Καπνιστό τόνο ή κοτόπουλο (δείτε εδώ τα απόλυτα μυστικά για να βγει λουκούμι), σαλάτα μαρούλι, φέτα
  • Απογευματινό: Φρούτα εποχής
  • Βραδινό: Λίγο κοτόπουλο ή κρέας με σαλάτα

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν πάρει τον δρόμο για το πλατό της εκπομπής ξεκινά την ημέρα της με ένα ποτήρι νερό με χυμό μισού λεμονιού που κάνει θαύματα!