Ατύχημα για τον Άρη Σοϊλέδη: «Ρακετιά από συμπαίκτη μου μας άνοιξε το κεφάλι» - Το βίντεο με τις γάζες

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ατύχημα για τον Άρη Σοϊλέδη: «Ρακετιά από συμπαίκτη μου μας άνοιξε το κεφάλι» - Το βίντεο με τις γάζες

Λίγο μετά την βραδινή έξοδο του και τη διασκέδαση με φίλους του, ο Άρης Σοϊλέδης είχε ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες και τώρα να είναι με γάζες στο πρόσωπο του καθώς "άνοιξε" το κεφάλι του.

Την είδηση έκανε ο ίδιος γνωστή με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας το σημείο στο πρόσωπό του που χτύπησε.

Η ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη για το ατύχημα του

«Και φυσικά η κατάρα συνεχίζεται. Άλλο ένα τουρνουά πάντελ. Ρακετιά από το συμπαίκτη μου μας άνοιξε το κεφάλι. Γενικά μια χαρά, όλα πάνε τρένο», είπε στο βίντεο που δημοσίευσε ο Άρης Σοϊλέδης.

Η ανάρτηση για το χωρισμό του

Ο Άρης Σοιλέδης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μετά την αποκάλυψε πως χώρισαν με την Μαρία Αντωνά, ενώ ήταν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και μάλιστα η παρουσιάστρια είχε πει πως ετοιμάζουν τον γάμο για τον Σεπτέμβρη.

Αφού λοιπόν την είδηση έπαιξαν οι εκπομπές, και έγινε γνωστό πως αφού η Μαρία έφυγε από το σπίτι που έμεναν, τελικά το ξενοίκιασαν, θέλησε να παρακαλέσει τους δημοσιογράφους να σεβαστούν την κατάσταση.

«Θα ήθελα να σας παρακαλέσω με όλη μου την καλή διάθεση να σεβαστείτε λίγο την κατάσταση γενικότερα και να μην βγαίνει ο καθένας σε εκπομπές και σάιτ και λέει το μικρό και το κοντό του και να αφήσουμε τα πράγματα να κυλήσουν γιατί έχω ακούσει απίστευτα πράγματα και ιστορίες οι οποίες δεν είναι παρά μόνο της φαντασίας σας. Αυτό από εμένα καλή συνέχεια σε όλους φιλάκια», είπε ο Άρης Σοϊλέδης

Την πρώτη της αντίδραση ωστόσο είχε και η Μαρία Αντωνά, ωστόσο μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες - δείτε εδώ το βίντεο.