Νίκος Καρβέλας: «Είναι παρά φύσιν ότι οι ομοφυλόφιλοι θέλουν να παντρεύονται! Για ποιο λόγο ασχολούνται με το γάμο;»

Η τοποθέτηση του που θα συζητηθεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Νίκος Καρβέλας μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται μετά την συνέντευξη που έδωσε στην Νίκη Λυμπεράκη και ήρθαν σε σύγκρουση πάρα πολλές φορές. Ο στιχουργός μίλησε τόσο για τα οικονομικά του (δείτε εδώ) αλλά και γενικά για θέματα που απασχολούν την κοινωνία μας.

Μεταξύ άλλων σχολίασε και το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, λέγοντας πως θεωρεί παρά φύσιν να θέλουν να παντρεύονται από την στιγμή που έχουν εκδιωχθεί από την εκκλησία.

Το σχόλιο του Καρβέλα για τους ομοφυλόφιλους

«Κάνω έκκληση μέσα από το βιβλίο μου στην γυναίκα και στον ομοφυλόφιλο άνδρα, οι οποίοι έχουν εκδιωχθεί από την Εκκλησία και την Δημοκρατία κατάφορα. Η Εκκλησία και η Δημοκρατία έχει κυνηγήσει την φυσιολογικότητα τόσο πολύ, ώστε έχει καρφωθεί στο μυαλό των ανθρώπων ότι η ομοφυλοφιλία είναι παρά φύσιν, ότι είναι αρρώστια. Η φύση δεν κάνει τίποτα παρά φύσιν. Όταν αισθάνεσαι ότι ελκύεσαι από κάτι, από έναν άνθρωπο του ιδίου φύλου, δεν είναι παρά φύσιν, είναι φυσικό, αφού το λέει η φύση αυτό. Άρα λοιπόν είναι εντελώς φυσιολογικό.

Παρά φύσιν είναι ότι θέλουν να παντρεύονται. Αυτό έχω να το πω, αυτό τους το χρεώνω. Για ποιον λόγο ασχολούνται οι ομοφυλόφιλοι με τον γάμο; Γιατί μπλέκουν με την Εκκλησία; Η οποία Εκκλησία είναι υπεύθυνη για όλο αυτό που έχει συμβεί. Θεωρώ λάθος οι ομοφυλόφιλοι να επιθυμούν τον γάμο», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Καρβέλας.

Τι γράφτηκε στο twitter

Ο σπουδαίος στιχουργός που έχει γράψει την δική του ιστορία στην μουσική παραχώρησε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί. Αναφέρθηκε στην εκκλησία, στην πολιτική, στην τραγωδία στα Τέμπη και στο Μάτι, αλλά και στις γυναίκες που όπως είπε πρέπει να ξυπνήσουν.

Όπως ήταν φυσικό στο twitter προκλήθηκε χαμός, με τον κόσμο να αποθεώνει τόσο τον Νίκο Καρβέλα για τις απόψεις του και τα πιστεύω του, όσο και την Ναταλία Γερμανού για την στάση που είχε απέναντι του, λέγοντας πως διδάσκει δημοσιογραφία.

Μάλιστα, οι χρήστες δεν δίστασαν να τρολάρουν τις καθημερινές πρωινές εκπομπές λέγοντας πως ήδη έχει ξεκινήσει ο πόλεμος ανάμεσα τους για το ποια θα καλέσει τον Ανδρέα Καραγιάννη, τον συντάκτη του ekklisiaonline για να απαντήσει στον στιχουργό σχετικά με την εκκλησία.