Ελεονώρα Μελέτη: Το ξεκαθάρισμα για τη ΝΔ - «Τη μέρα που είχαμε μιλήσει για την ολοκλήρωση της εκπομπής, είπα ότι δεν πρόκειται να με δείτε σε κάποιο ευρωψηφοδέλτιο...»

Όλη η αλήθεια και οι αντιδράσεις των συνεργατών της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: Το ξεκαθάρισμα για τη ΝΔ -  «Τη μέρα που είχαμε μιλήσει για την ολοκλήρωση της εκπομπής, είπα ότι δεν πρόκειται να με δείτε σε κάποιο ευρωψηφοδέλτιο...»

Η Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στην Ευρωβουλή με τη Νέα Δημοκρατία και το βράδυ της Δευτέρας 15 Απριλίου πραγματοποίησε ομιλία για να παρουσιάσει τον εαυτό της, όσα σκοπεύει να κάνει και τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση (δείτε εδώ όσα είπε).

Το πρωί της Τρίτης 16/4, λοιπόν, στην εκπομπή της, Mega Καλημέρα, οι συνεργάτες της θέλησαν να την συγχαρούν για το νέο της βήμα, αποκαλύπτοντας πως και εκείνοι δεν γνώριζαν τίποτα και ήταν για όλους μία έκπληξη. Έτσι, η ίδια θέλησε να εξηγήσει πως συνέβησαν όλα και πότε της έγινε η πρόταση.

Οι αποκαλύψεις της Ελεονώρας Μελέτη για την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

«Είναι μια απόφαση που πάρθηκε πάρα πολύ σύντομα, να το ξέρετε. Παρ’ όλα αυτά, ήταν το κίνητρο μεγάλο και θεωρώ ότι η προσπάθεια αξίζει. Δεν έχω να χάσω κάτι, δεν είμαι πολιτικός, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είμαι και θα εξακολουθήσω να είμαι. Μου δόθηκε η ευκαιρία να καταπιαστώ με λίγο πιο συγκεκριμένα με πράγματα που ούτως ή άλλως όλα αυτά τα χρόνια τα κάνω με πολλή αγάπη και χωρίς κανένα προσωπικό όφελος, με κίνητρο τα εσωτερικά θέλω και τις ανάγκες μου.

Θα το δοκιμάσω και όπου πάει. Είναι μια οικογενειακή απόφαση, δεν μπορεί να λειτουργήσει μόνο από την πλευρά της γυναίκας και νιώθω πολύ τυχερή που έχω δίπλα μου τον σύζυγό μου που είναι πολύ υποστηρικτικός και θα το λέω κάθε φορά που μου δίνεται η ευκαιρία αυτό», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Το δύσκολο βράδυ που πέρασε - «Δεν έχω κοιμηθεί γιατί ήμουν στο νοσοκομείο με τον άνδρα μου...»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, τότε, ρώτησε: «Η πρόταση σου έγινε από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό. Αυτό έγινε μετά την ενημέρωση που είχαμε εμείς για την ολοκλήρωση της εκπομπής την 1η Μαϊου;».

Η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε: «Ναι, γιατί δεν θέλω να φαίνομαι ασυνεπής. Τη μέρα που είχαμε μιλήσει για την ολοκλήρωση της εκπομπής, λίγο αργότερα έκανα κάποιες δηλώσεις και είπα ότι δεν πρόκειται να με δείτε σε κάποιο ευρωψηφοδέλτιο. Και όντως έλεγα αλήθεια, γιατί μία προσεγγιστική που είχε γίνει πριν από κάποιους μήνες, αφορούσε σε άλλη ατζέντα που δεν θα επέλεγα ποτέ και είχα πει όχι. Τώρα όμως, που άλλαξαν τα δεδομένα, η ατζέντα που με ενδιαφέρει ήρθε στο τραπέζι, αναθεώρησα… Και ναι, έγινε αρκετά μετά, 3-4 μέρες μετά και τα δεδομένα είναι αυτά τα καινούρια».