Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Την ρώτησαν για τον Γρηγόρη Μόργκαν και έφυγε κακής κακώς - «Καλή συνέχεια να έχετε»

Τι την ρώτησαν;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Την ρώτησαν για τον Γρηγόρη Μόργκαν και έφυγε κακής κακώς - «Καλή συνέχεια να έχετε»

Την Ευρυδίκη Βαλαβάνη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής BreakfastStar και της έκανε ερωτήσεις τόσο για τα επαγγελματικά της όσο και για τα προσωπικά της. Μεταξύ άλλων όμως, μια ερώτηση που δέχτηκε για τον σύντροφό της, Γρηγόρη Μόργκαν, δεν θέλησε να την απαντήσει.

Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

«Είναι νωρίς νομίζω για να ξεκινήσουν οι συζητήσεις της επόμενης σεζόν. Μου αρέσει να βλέπω τους ανθρώπους να εξελίσσονται. Από εκεί και πέρα, αν είναι κάτι το οποίο θέλει και εκείνος, ποια είμαι εγώ για να του το στερήσω. Ο Κώστας ό,τι και να κάνει το κάνει με απόλυτη επιτυχία» είπε σχετικά για την συνεργασία της στο MEGA στη ζώνη του Σαββατοκύριακου με την εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα.

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Βασάλο και το κανάλι του στο Youtube, με τα βίντεο του να συζητιούνται έντονα, απάντησε: «Μια χαρά τον βλέπω. Μου αρέσει πάρα πολύ γενικότερα να βλέπω youtube, να βλέπω εκπομπές, μου αρέσει να τα βλέπω όλα».

Επίσης, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ρωτήθηκε και για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να συμμετέχει στο νέο παιχνίδι περιπέτειας Exathlon: «Ακούσατε το δικό μου όνομα; Όχι. Όχι πάλι. Ακούγεται το όνομα του Ντάνου στη θέση του παρουσιαστή. Μπράβο του, νομίζω ταιριάζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο project αυτό», είπε.

Όταν όμως η κουβέντα ήρθε στον σύντροφό της, Γρηγόρη Μόργκαν για τον οποίο την ρώτησαν αν θα την βλέπαμε μαζί του στο Exathlon, είπε «Καλή συνέχεια να έχετε» και έφυγε χωρίς να απαντήσει.

Δείτε επίσης: Ρομαντικό ταξίδι στην Πορτογαλία για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Γρηγόρη Μόργκαν - Η απίστευτη θέα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου

«Δεν φοβάμαι και δεν κρύβομαι για τη νέα μου σχέση, είμαι πάρα πολύ περήφανη για...»

Για τα επαγγελματικά της αλλά και για την προσωπική της ζωή, μίλησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και στην κάμερα της εκπομπής Night Out, η οποία πρόκειται να προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης 20/3. Η δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Γρηγόρη Μοργκαν.

Υπενθυμίζουμε ότι, πριν από λίγες ημέρες το ζευγάρι πραγματοποίησε ένα ρομαντικό ταξίδι στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στη Λισαβώνα, απ' όπου δημοσίευσαν, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, στιγμιότυπα από την εξόρμησή τους (δείτε εδώ φωτογραφίες).

«Στην αρχή (μετά τον χωρισμό μου) με τρόμαζε το γεγονός ότι έπρεπε να απολογηθώ. Μετά σκεφτεσαι... Στην ζωή σου κάνεις ό,τι εσύ θέλεις και δεν έχεις να δώσεις λόγο σε κανέναν. Δεν είναι ότι δεν θέλω να αναφερθώ στην καινούργια μου σχέση... Δεν φοβάμαι και δεν κρύβομαι για τη νέα μου σχέση. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για την επιλογή μου. Αλλά πλέον έχω αποφασίσει να προστατεύω την Ευρυδίκη», ανέφερε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Το απόσπασμα προβλήθηκε από την εκπομπή Mega Καλημέρα.