Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν θέλω να μιλήσουμε γι' αυτή την κυρία» - Η έντονη αντίδραση σε ερώτηση για την καταγγελία εις βάρος του

Το ξεκαθάρισμα περίπου ένα χρόνο μετά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Αλέξης Γεωργούλης, το πρωί της Πέμπτης 18 Απριλίου, βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, και συζήτησε με τον Γιώργο Λιάγκα για την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα στην Ευρωβουλή, αλλά και για την καταγγελία που πραγματοποιήθηκε εις βάρος του, περίπου ένα χρόνο πριν.

Ο παρουσιαστής ξεκίνησε να τον ρωτάει για την καταγγέλλουσα, ωστόσο ο ηθοποιός αρνήθηκε να απαντήσει συγκεκριμένα για εκείνη, διότι τον εμποδίζει η δικογραφία που είναι στη μέση. Παρόλα αυτά, αποκάλυψε πότε ενημερώθηκε για όλα αυτά και τι συμβαίνει στη ζωή του έκτοτε.

Η απάντηση του Αλέξη Γεωργούλη για την καταγγελία που εκκρεμεί εις βάρος του

«Άμα αρχίσω να μιλάω αν είχαμε σχέση ή όχι, θα αρχίσω να μπαίνω στα στοιχεία της δικογραφίας που δεν έχω πάρει ακόμα. Δεν θέλω να μιλήσουμε γι' αυτή την κυρία. Μου απαγορεύεται επειδή είμαι άμεσα συνδεόμενος», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, όμως, εξήγησε: «Το έμαθα δύο μέρες πριν από εσάς (τους δημοσιογράφους), στο Ευρωκοινοβούλιο που μου ήρθε ένα συστημένο και έπρεπε να δω τι είναι. Δεν της μίλησα γιατί, όπως μου είπαν, θα ήταν το χειρότερο που θα μπορούσα να κάνω. Ανθρώπινα με τρώνε πολύ περισσότερο άλλα πράγματα. Πώς έχει συμβεί αυτό, πως το αντιμετωπίζει η κοινωνία. Από το πρωί μέχρι το βράδυ "χτυπιόμουν" και με διέλυσε αυτό. Ήταν ένας κεραυνός εν αιθρία, δεν μπορούσα να δω τον εαυτό μου. Οι δικοί μου άνθρωποι μου έδωσαν περισσότερο τη δύναμη να σταθώ στα πόδια μου, με στήριξαν από την πρώτη στιγμή. Είμαι τόσα χρόνια στον χώρο και δεν έχω κάνει τίποτα. Εύκολα κάποιος καταλαβαίνει ότι δεν θα μπορούσα να το κάνω».

Δείτε επίσης: Η αποκάλυψη της Ελένας Κουντουρά για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη: «Δεν υπάρχει κατηγορία αυτή τη στιγμή από...»

«Θα δω στην πορεία αν έχω πάθει ανεπανόρθωτη ζημία. Ο χρόνος θα δείξει. Οι άνθρωποι γύρω μου μου δίνουν θάρρος να πω ότι η ζημία δεν είναι τόσο βαθιά. Έχω προτάσεις για θέατρο και σίριαλ στην Ελλάδα κυρίως, αλλά έχω και εκτός», σημείωσε έπειτα.

Δείτε επίσης: Δήλωσε την πρόθεση σου να επιστρέψει στην τηλεόραση - «Ό,τι υπάρχει σε τηλεοπτική πρόταση θα ήθελα να...»

«Όσο περνάει ο χρόνος νιώθω ότι δεν μπορώ να κάνω πράγματα λόγω αυτού, μία "ομηρία". Δεν πιστεύω ότι η δικαιοσύνη δεν θα δει την αλήθεια και θα αποφανθεί κατά μου. Δεν νομίζω ότι έχει παρεξηγηθεί η συμπεριφορά μου. Πολύ θα ήθελα να πω περισσότερα, αλλά δεν μπορώ λόγω της δικογραφίας και απολογούμαι γι' αυτό», τόνισε.

Και στο τέλος απάντησε για την επιχείρηση που διαθέτει: «Το μαγαζί στη Λάρισα πάει καλά. Έχουμε ανοίξει μία αλυσίδα καφέ με κάποιους φίλους».