Ποια είναι η Μαίρη Μηνά που εντυπωσίασε στην τελετή αφής της ολυμπιακής φλόγας - Ο επί πολλά χρόνια σύντροφός της & η κόρη

Όσα δεν ήξερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Μαίρη Μηνά είναι μια από τις ταλαντούχες ηθοποιούς σε θέατρο και τηλεόραση. Σπούδασε στη δραματική σχολή του Ωδείου Αθηνών και αποφοίτησε το 2016, αλλά και στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (πρώην ΤΕΙ Κρήτης).

Πριν την Ελλάδα, εργάστηκε και στη Σουηδία σε θέατρο ατόμων με ειδικές ανάγκες αλλά και στη Βιέννη στο ψυχοθεραπευτικό κέντρο κατά του εθισμού Verein B.AS.I.S.

Στην χώρα της έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά Αγγελική (2020), ενώ συμμετείχε και στο Έτερος Εγώ: Κάθαρσις (2020). Η Μαίρη Μηνά έχει πρωταγωνιστήσει και σε πολλές θεατρικές παραστάσεις.

Ο σύντροφός της Μαίρης Μηνά

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Μαίρη Μηνά εδώ και πολλά χρόνια είναι σε σχέση με τον επίσης ηθοποιό, Μιχάλη Σαράντη (πρωταγωνιστεί στους Πανθέους του ΣΚΑΙ). Μάλιστα, πριν από 7 μήνες έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Μαίρη Μηνά Μιχάλης Σαράντης

«Θέλαμε κάποια στιγμή να κάνουμε παιδί, αλλά δεν ξέραμε ότι θα είναι αυτή στιγμή. Όταν ήρθε εγώ πάγωσα, μούδιασα. Δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ και μαζί με όλο αυτό το ορμονικό και τις δικές μου προβλέψεις για στο μέλλον όλα αυτά με πελάγωσαν. Φλέρταρα πάρα πολύ, δεν ξέρω αν συναντήθηκα κιόλας με επιλόχειο κατάθλιψη, αλλά είμαι σίγουρη ότι φλέρταρα πάρα πολύ μαζί της. Στον ερχομό της άλλαξε το τοπίο, γιατί μετατοπίστηκε όλη η προτεραιότητα και έγινε μια βουτιά από όλο αυτό το εγωκεντρικό πράγμα, μετατοπίστηκε όλο σε εκείνη», είχε πει σε συνέντευξη της η ηθοποιός - δείτε την εδώ.

Το ζευγάρι επίσης, ετοιμάζει την βάφτιση της κορούλας του και όπως έχει αποκαλύψει οι νονοί της κόρης του θα είναι έξι!

Η νέα Πρωθιέρεια στην τελετή αφής της ολυμπιακής φλόγας

Αφορμή στην αναφορά στην ζωή της, στάθηκε η εντυπωσιακή εμφάνιση της ως Πρωθιέρεια στην τελετή αφής της φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, που θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι του 2024 στο Παρίσι.

Η ηθοποιός με την κομψή της εμφάνιση και το αρχαιοελληνικό ύφος, που τη χαρακτηρίζει έκλεψε όλα τα βλέμματα κατά την τελετή της αφής. Μέσα από αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr βλέπουμε στιγμές από το ταξίδι της φλόγας.