Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Αν αλλάξει κάτι θα ήθελα να...» - Η εξομολόγηση για τη συνεργασία με τον Κώστα Τσουρό

Και η δήλωση για το τηλεοπτικό της μέλλον

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Αν αλλάξει κάτι θα ήθελα να...» - Η εξομολόγηση για τη συνεργασία με τον Κώστα Τσουρό

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε σε βραδινή εκδήλωση την Πέμπτη 18 Απριλίου και εκεί την περίμενε η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, μαζί με δημοσιογράφους για να της κάνουν κάποιες ερωτήσεις. Αυτή τη φορά δεν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή, αλλά για το επαγγελματικό της μέλλον.

Επέστρεψε φέτος στην τηλεόραση μετά από τρία χρόνια αποχής, στο πλευρό του Κώστα Τσουρού στην εκπομπή "Ακόμα δεν είδες τίποτα", ωστόσο δεν είναι γνωστό εάν αυτή έχει πάρει το πράσινο φως και για τη νέα χρόνια και η ίδια αποκάλυψε εάν έχουν γίνει συζητήσεις και τι σκοπεύει να κάνει.

Η απάντηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Δεν έχει γίνει ακόμα κάποια συζήτηση με την ομάδα, για του χρόνου πιστεύω μετά το Πάσχα... Γενικότερα ο λόγος που επέστρεψα ξανά στην τηλεόραση μετά την αποχή που είχα αυτά τα 3 χρόνια ήταν ο Κώστας. Αν αλλάξει κάτι θα ήθελα να είμαι μαζί με τον Κώστα. Μ' αρέσει πάρα πολύ», είπε.

Δείτε επίσης: Ευρυδίκη Βαλαβάνη - «Με τον Ντάνο η σχέση μας πέρασε από 40 κύματα, με στήριξε όσο κανένας άλλος»

Την ρώτησαν για τον Γρηγόρη Μόργκαν και έφυγε κακής κακώς

Την Ευρυδίκη Βαλαβάνη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής BreakfastStar πριν από μερικές ημέρες και της έκανε ερωτήσεις τόσο για τα επαγγελματικά της όσο και για τα προσωπικά της. Μεταξύ άλλων όμως, μια ερώτηση που δέχτηκε για τον σύντροφό της, Γρηγόρη Μόργκαν, δεν θέλησε να την απαντήσει.

«Είναι νωρίς νομίζω για να ξεκινήσουν οι συζητήσεις της επόμενης σεζόν. Μου αρέσει να βλέπω τους ανθρώπους να εξελίσσονται. Από εκεί και πέρα, αν είναι κάτι το οποίο θέλει και εκείνος, ποια είμαι εγώ για να του το στερήσω. Ο Κώστας ό,τι και να κάνει το κάνει με απόλυτη επιτυχία» είπε σχετικά για την συνεργασία της στο MEGA στη ζώνη του Σαββατοκύριακου με την εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα.

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Βασάλο και το κανάλι του στο Youtube, με τα βίντεο του να συζητιούνται έντονα, απάντησε: «Μια χαρά τον βλέπω. Μου αρέσει πάρα πολύ γενικότερα να βλέπω youtube, να βλέπω εκπομπές, μου αρέσει να τα βλέπω όλα».

Επίσης, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ρωτήθηκε και για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να συμμετέχει στο νέο παιχνίδι περιπέτειας Exathlon: «Ακούσατε το δικό μου όνομα; Όχι. Όχι πάλι. Ακούγεται το όνομα του Ντάνου στη θέση του παρουσιαστή. Μπράβο του, νομίζω ταιριάζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο project αυτό», είπε.

Όταν όμως η κουβέντα ήρθε στον σύντροφό της, Γρηγόρη Μόργκαν για τον οποίο την ρώτησαν αν θα την βλέπαμε μαζί του στο Exathlon, είπε «Καλή συνέχεια να έχετε» και έφυγε χωρίς να απαντήσει.

Δείτε επίσης: Ρομαντικό ταξίδι στην Πορτογαλία για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Γρηγόρη Μόργκαν - Η απίστευτη θέα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου