J2US: Απούσα η Δέσποινα Βανδή από το επόμενο live – Θα βρίσκεται στο Σίδνεϊ

Το ανακοίνωσε η ίδια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
J2US: Απούσα η Δέσποινα Βανδή από το επόμενο live – Θα βρίσκεται στο Σίδνεϊ

Έναν guest κριτή υποδέχτηκαν στο αποψινό live (20/4) του J2US τα υπόλοιπα μέρη της επιτροπής. Ο Light κάθισε ανάμεσα στην Βίκυ Σταυροπούλου και την Δέσποινα Βανδή, και μέχρι στιγμής δεν έχει απογοητεύσει με τα σχόλιά του.

Ούτε την επόμενη εβδομάδα θα είναι σταθερή η σύνθεση της κριτικής επιτροπής, καθώς μία από τις γυναίκες του J2US θα λείπει στο εξωτερικό. Ο λόγος για τη Δέσποινα Βανδή, που αμέσως μετά την εμφάνιση της Ζωής Παπαδοπούλου με τον Μανώλη Κλωνάρη, ανακοίνωσε πως το επόμενο Σάββατο 27 Απριλίου θα βρίσκεται για τις εμφανίσεις της στο Σίδνεϊ.

Δείτε επίσης: J2US: Ξέχασε τα λόγια του ο Γιάννης Καπετάνιος – Τον «δίκασε» ο guest κριτής Light

Η ανακοίνωση-έκπληξη της Δέσποινας Βανδή στο J2US

«Θέλουμε να ακούσουμε τη Ζωή εδώ, live», είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή, με τον Νίκο Κοκλώνη να της απαντάει πως και αυτό θα συμβεί. Τότε η κριτής του J2US ρώτησε με παιχνιδιάρικο ύφος: «Πότε θα το κάνετε, όταν θα λείπω; Μην τυχόν το κάνετε την επόμενη εβδομάδα που δεν θα είμαι εδώ και θα είμαι στο Σίδνεϊ». Κάπως έτσι πρόδωσε την απουσία της από το 10ο live του J2US.

Η εξομολόγηση για την εποχή που πήγε στη Μαδρίτη

Νωρίτερα η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε στην εποχή που έγινε πρώτη φορά μητέρα. «Θέλω να πω κάτι για τα νησιώτικα, τα οποία έλεγα 20 χρόνια πριν στον Λυκαβηττό, όταν έφευγα για τη Μαδρίτη γράφοντας mother στην κοιλιά μου. Αυτά τα τραγούδια τα αγάπησα μέσα από τη φωνή του Γιάννη Πάριου. Αισθάνθηκα σαν να έγινα δίαυλος για να αγαπηθούν στα μικρότερα παιδάκια τα νησιώτικα. Εγώ τα πήρα από τον Γιάννη, εκείνος τα πήρε από τους σπουδαίους νησιώτες -κι εκείνος Παριανός είναι. Κάθε φορά στις συναυλίες μου νιώθω ότι αν δεν πω τα νησιώτικα, κάτι λείπει», ανέφερε στον αέρα του J2US η Δέσποινα Βανδή.