Σάββας Πούμπουρας: Ενοχλημένος με ερώτηση για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA - Οι 4 λέξεις που ψέλλισε στην κάμερα

Πέρυσι βρισκόταν στο πάνελ της, αλλά η συνεργασία τους δεν είχε το επιθυμητό τέλος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σάββας Πούμπουρας: Ενοχλημένος με ερώτηση για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA - Οι 4 λέξεις που ψέλλισε στην κάμερα

Τεράστιος ντόρος έχει δημιουργηθεί από τη στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε στους συνεργάτες της πως αποχωρεί από το MEGA και ήδη κυκλοφορούν πολλά σενάρια για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. Διάφοροι συνεργάτες της έχουν εκφράσει την άποψή τους για το θέμα μέχρι στιγμής, ενώ η κάμερα του OPEN και της εκπομπής Πρωινό Σουσού πλησίασε και τον Σάββα Πούμπουρα για να αποσπάσει ένα σχόλιό του.

Οι δυο τους συνεργάστηκαν την περασμένη χρονιά, με τις φήμες να τους θέλουν να έρχονται σε αντιπαράθεση πριν εκείνος αποχωρήσει. Ο ίδιος, λοιπόν, όταν είδε τον φακό να τον τραβάει συνέχισε να περπατάει προς την πόρτα και έδειξε να ενοχλείται, γι' αυτό και δεν στάθηκε να κάνει κανένα σχόλιο.

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά για Ελένη Μενεγάκη - «Είναι ένα βελούδινο διαζύγιο! Αν ήθελε θα είχε...»

Η έντονη αντίδραση του Σάββα Πούμπουρα σε ερώτηση για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA

Οι μόνες λέξεις που ψέλλισε όταν τον ρώτησαν για την αποχώρηση της παρουσιάστριας από το μεγάλο κανάλι, ήταν: «Δεν με απασχολεί καθόλου».

Δείτε επίσης: Πρόταση "βόμβα" από τον Ατζούν Ιλιτζαλί στην Ελένη Μενεγάκη - Το κρυφό ραντεβού τους

Οι δικές της δηλώσεις για το θέμα

Η ίδια δεν μίλησε πουθενά αλλού γι' αυτό, καθώς δεν της αρέσει να γίνεται θέμα συζήτησης και να γίνονται σενάρια γύρω από το όνομά της, ωστόσο οι κάμερες την περίμεναν έξω από το στούντιο την Πέμπτη 18 Απριλίου και για να μην προσβάλλει όλους επιθυμούσαν να την ακούσουν, σταμάτησε με το αμάξι της και έκανε μία παράκληση.

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή & Δήμος Βερύκιος για Ελένη Μενεγάκη & MEGA: «Μπορούσε να πει ότι εμένα εδώ...» - «Όταν βλέπει ότι δεν την παίρνει...»

«Με τρομάζετε και δεν θέλω να με τρομάζετε. Δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση και θα ήθελα να το σεβαστείτε αυτό, όπως το κάνετε όλα αυτά τα χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.