Πύρρος Δήμας: «Όταν γνώρισα την Αφροδίτη δεν ήθελα γάμο και παιδί! Η πεθερά μου με έπιασε και μου είπε...»

Τι του εξομολογήθηκε η μητέρα της πρώην γυναίκας του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πύρρος Δήμας: «Όταν γνώρισα την Αφροδίτη δεν ήθελα γάμο και παιδί! Η πεθερά μου με έπιασε και μου είπε...»

Ο Πύρρος Δήμας βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's Time, το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου και πέρα από την ενασχόλησή του με την πολιτική, μίλησε για το παιδί που απέκτησε με την Αφροδίτη Σκαφίδα, τα άλλα τέσσερα παιδιά του, την πρώην σύζυγό του που έφυγε από τη ζωή και την πεθερά του από τον πρώτο του γάμο.

Η σπάνια προσωπική εξομολόγηση του Πύρρου Δήμα

«Δεν θέλω να το ματιάσω, είναι πολύ καλή. Κοιμάται, τρώει, κοιμάται. Είναι σαν να είναι το πρώτο με την έννοια ότι έχει την ίδια χαρά, όπως κάθε παιδί. Είναι πολύ όμορφο. Έχω καιρό να νιώσω έτσι. Έχουν περάσει 15 χρόνια από τότε που γεννήθηκε ο Νικόλας μου, το τέταρτο παιδί. Της Αφροδίτης της άξιζε ένα παιδί», είπε αρχικά ο ίδιος για τη νέα καθημερινότητα με το μωρό.

Δείτε επίσης: Πού μοιάζει η νεογέννητη κόρη του

Για το γεγονός πως δεν ήταν στον τοκετό, επισήμανε: «Δεν θέλω να βλέπω τον άνθρωπό μου να υποφέρει και να πονάει. Αυτό που κάνουν οι γυναίκες μας είναι πολύ σπουδαίο. Ήμουν μέσα μέχρι κάποιο διάστημα και μετά βγήκα. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ».

«Ο γιος μου είναι χαρούμενος, έβαλε και το κασκόλ της ΑΕΚ πάνω στο κρεβάτι μη τυχόν και τον προλάβει κανένας άλλος. Τα μεγάλα είναι ΠΑΟΚ και η Αφροδίτη είναι Παναθηναϊκός. Είναι σε φάση "εγώ θα το κάνω μπαμπά, μην ανησυχείς"».

«Λείπω πολύ, αλλά έστω και μισή ώρα να έχω πηγαίνω στο σπίτι και την χαζεύω. Τα αγαπάω τα παιδιά. Η μητέρα μου είχε 8 αδέρφια ο πατέρας μου 4. Με την Αναστασία λέγαμε ότι θα κάναμε 4 παιδιά. Μετά γνώρισα την Αφροδίτη και προσπάθησα να είμαι ειλικρινής, να μη την πληγώσω. Της είπα ότι δεν θέλω γάμο και δεν ξέρω αν θέλω παιδί. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως στα φέρνει η ζωή.

Όταν την γνώρισα δεν ήθελα, δεν ήμουν έτοιμος ψυχολογικά. Δεν με επηρέασαν οι φίλοι μου, πάντα ακούω τον εαυτό μου. Τη μαμά μου την έχασα όταν γνώρισα την Αφροδίτη. Όταν χάσαμε την Αναστασία, η πεθερά μου με έπιασε και μου είπε "είσαι μικρός και πρέπει να συνεχίσεις τη ζωή σου". Αλλά δεν ήμουν έτοιμος. Γιαγιά λέμε την μαμά της Αναστασίας. Όταν έλειπα 9 μήνες το χρόνο, εκείνη και όλη η οικογένεια μου στάθηκε βράχος», επισήμανε στη συνέχεια συγκινημένος.

«Από τότε που έχασε τη μαμά της η Μαρία άλλαξε το επίθετό της. Επειδή υπήρχαν κάποια σχόλια ότι "θα γίνεις να τον μπαμπά σου" και εκείνη ήθελε να το κάνει για τον εαυτό της και της είπα να το αλλάξει. Άρπαξαν τη δήλωσή μου που είπα ότι όταν γνώρισα την Αφροδίτη τα παιδιά μου δεν τους άρεσε ότι εγώ είχα μία καινούρια σχέση. Τους το είπα κατευθείαν, με τα παιδιά μου μοιράζομαι τα πάντα. Δεν ήμουν 100% σίγουρος, αλλά φαινόταν το πράγματα, ότι υπήρχε κάτι ουσιαστικό. Μετά τη δήλωση αυτή, έψαξαν τα παιδιά μου, βρήκαν αυτό. Αλλά είμαστε μια χαρά με τα παιδιά μου, έχουμε πολύ καλή σχέση. Τα παιδιά μας είναι τα μετάλλιά μας», ανέφερε στο τέλος για το θέμα που δημιουργήθηκε λίγο πριν γεννηθεί η τελευταία κόρη του.