Θοδωρής Μαραντίνης: «Σε αυτή τη φάση...» - Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή και τον δεύτερο γάμο

«Εγώ αυτό αποζητώ από εδώ και πέρα...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Θοδωρής Μαραντίνης παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην εφημερίδα Real News και μίλησε αναλυτικά για την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας τι αποζητά πλέον όσον αφορά μία καινούρια σχέση και σύντροφο, απαντώντας ξεκάθαρα για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά μετά το διαζύγιό του με την Σίσσυ Χρηστίδου κυκλοφόρησαν φήμες που τον ήθελαν σε σχέση με την Κατερίνα Παπουτσάκη, με τους δυο τους να βγαίνουν να το διαψεύσουν, καθώς ήταν πολύ άβολο και για τα παιδιά τους (δείτε εδώ).

Η προσωπική εξομολόγηση του Θοδωρή Μα5ραντίνη

Τι σημαίνει ο έρωτας για εσένα; Τον αναζητάς;

Πλέον σε αυτή τη φάση της ζωής μου και σε αυτή την ηλικία ο έρωτας μάλλον έχει αντικατασταθεί από τη λέξη «αγάπη». Η αγάπη είναι για εμένα το σημαντικό, αυτό αποζητώ. Ο έρωτας θεωρώ ότι είναι κάτι πιο έντονο, πιο βασανιστικό και ίσως και λίγο περιττό, αλλά και απαραίτητο να το ζήσεις σε πιο νεαρή ηλικία, να το βιώσεις να πονέσεις μέσα από αυτό, να πάρεις τα μαθήματά σου, να ζήσεις ωραία. Είναι όλα αυτά τα αντικρουόμενα και οξύμωρα πράγματα που φέρνει ο έρωτας που, όσο μεγαλώνεις νομίζω ότι καταλήγεις στην αγάπη, στην επικοινωνία, στα χαμόγελα, στην ηρεμία, πράγματα που συνήθως δεν τα έχει ο έρωτας. Εγώ αυτό αποζητώ από εδώ και πέρα: αγάπη, κατανόηση και ηρεμία στη ζωή μου.

Θα ξαναπαντρευόσουν;

Όχι!

Δείτε επίσης: Γιάννης Πουλόπουλος για Θοδωρή Μαραντίνη: «Να βγει και να τοποθετηθεί! Είναι μία ρετσινιά για την Σίσσυ Χρηστίδου ότι του είχε πει...»

Αγαπάς τα ταξίδια. Ποιος θα ήθελες να είναι ο επόμενος προορισμός;

Τα ταξίδια για εμένα είναι το παν. Αν μπορούσα, ό,τι χρήματα και ό,τι χρόνο έχω να τα επενδύω σε ταξίδια, θα το έκανα! Ο επόμενος προορισμός μου θα ήθελα να είναι ένα ταξίδι εκτός Ευρώπης, γιατί είχα την ευλόγια να ταξιδέψω και να δω αρκετά την Ευρώπη. Θα ήθελα είτε να πάω προς Ιαπωνία είτε στο Περού. Νομίζω ότι αυτό είναι το επόμενο στο bucket list μου.

Θοδωρής Μαραντίνης

Η δήλωση για το συγχώρεση σχετικά με το διαζύγιο και την Σίσσυ Χρηστίδου

Συνέντευξη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, παραχώρησε το Σάββατο 16/12/23 ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος βρέθηκε στο πλατό με την Ματθίλδη Μαγγίρα, με την οποία συνεργάζεται αυτή τη σεζόν. Ο τραγουδιστής, πέρα από την καριέρα του και τα επαγγελματικά του σχέδια και βήματα, αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, ρωτήθηκε εάν φλερτάρει αυτό το διάστημα, γεγονός που τον οδήγησε να μιλήσει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, φτάνοντας μέχρι και στον χωρισμό του με την Σίσσυ Χρηστίδου, χαρακτηρίζοντας το διαζύγιο ως έναν πόλεμο.

«Δέχομαι φλερτ και από γυναίκες και από άντρες. Γιατί να μη δέχομαι; Δεν έχω χρόνο, βέβαια, να φλερτάρω. Κακά τα ψέματα είναι λίγο δύσκολο με τη δουλειά και με τα παιδιά που κρατάω μέσα στη βδομάδα. Ευτυχώς δεν μου είναι πολύ απαραίτητο αυτή τη στιγμή να μπω σε μια διαδικασία πολύ μόνιμη. Έχω μια άλλη προτεραιότητα στη ζωή μου αυτή τη στιγμή… Την υγεία μου που ξεκίνησε από κάτι μπελάδες, την καριέρα μου, τη δουλειά μου και τα παιδιά μου φυσικά», είπε αρχικά ο ίδιος.

Και τότε η Μπέττυ Μαγγίρα τον ρώτησε πως είναι η υγεία του μετά την οισοφαγική παλινδρόμηση και τις εγχειρήσεις που έκανε: «Έχω ταλαιπωρηθεί πολύ. Θεωρώ ότι είμαι στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας και δεν θα χρειαστεί να ξανακάνω. Σε λίγους μήνες θα μπορώ να πω αν είναι όλα καλά ή αν έμεινε κανένα κουσούρι. Το πρόβλημα υγείας μου ξεκίνησε από ψυχολογικό. Είχε μεγάλη έξαρση λόγω του άγχους. Με επηρέασε και το όλο θέμα με το διαζύγιο και την έκταση που πήρε.

Λόγω αυτής της δουλειάς, που έχει τα καλά της και τα κακά της, το κακό είναι ότι κάποια πράγματα που πρέπει να γίνονται εκ των έσω, μεγεθύνονται και αναγκάζεσαι μοιραία να τα λύσεις δημοσίως με έναν τρόπο, ενώ είναι θέμα ιδιωτικό. Είναι άλλη κουβέντα, το αν έπρεπε να γίνει δημόσια ή όχι. Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο, ιδίως όταν υπάρχουν παιδιά, αλλά το παλεύεις και το προσπαθείς μέχρι όπου μπορείς. Δεν θα έκανα δεύτερο γάμο».

Και συνέχισε: «Δυστυχώς ο χωρισμός είναι πόλεμος. Για αυτό και εγώ καμιά φορά που έχω πει κάποια πράγματα ή προσπαθώ να περάσω κάποιο μήνυμα... Μιλάω και για τα κομμάτια της συνεπιμέλειας που ήταν και δικός μου μπελάς και συνειδητοποίησα μέσα από αυτό πόσος πολύς κόσμος βρίσκει ένα σημείο τριβής και βγάζει τους εγωισμούς του και τον πληγωμένο του εαυτό και δεν σκεφτόμαστε το υπόλοιπο. Συμφωνώ ότι είναι πόλεμος αλλά όχι αποτυχία. Μεγαλύτερη αποτυχία είναι να μένεις σε έναν προβληματικό γάμο. Είναι γενναίο».

Δείτε επίσης: «Τα δικαστήρια ξεκίνησαν τους πρώτους μήνες διαζυγίου! Λάμβανα τη μία κλήση μετά την άλλη» - Κόλαφος η Χρηστίδου για τον Μαραντίνη

«Δεν έχω φτάσει ακόμα στη συγχώρεση για ότι έχει γίνει… Προσπαθώ. Πέρασα τη φάση του θυμού και της απογοήτευσης. Προς το παρόν είμαι στη φάση της συνειδητοποίησης και σιγά σιγά θα φτάσω κι εγώ να πω οκ...», κατέληξε.