Ξέσπασε ο αδερφός του Γιάννη Καλλιάνου: «Ο μπαμπάς μου έφυγε αβοήθητος! Δεν καταλάβαινα αν ο καθηγητής που τον ακρωτηρίασε ήταν αδαής, αν ήταν δόλιος, αν ήταν ηλίθιος»

«Φοιτητές τον έβλεπαν και ειδικευόμενοι»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ξέσπασε ο αδερφός του Γιάννη Καλλιάνου: «Ο μπαμπάς μου έφυγε αβοήθητος!  Δεν καταλάβαινα αν ο καθηγητής που τον ακρωτηρίασε ήταν αδαής, αν ήταν δόλιος, αν ήταν ηλίθιος»

Το πρωί της Πέμπτης 25 Απριλίου ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών. Ο ίδιος τις τελευταίες ημέρες έδινε μία σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο δεν τα κατάφερε και ο μετεωρολόγος και πολιτικός είναι ράκος, καθώς θεωρεί πως οι γιατροί δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους (δείτε εδώ την ανακοίνωση του νοσοκομείου).

Ο αδερφός του, Χρήστος, ο οποίος είναι και ο ίδιος γιατρός, μίλησε για όλα αυτά το απόγευμα της ίδιας ημέρας στην εκπομπή του ALPHA, T-Live, τονίζοντας πως ενώ διαβεβαίωναν ολόκληρη την οικογένεια πως θα γίνει καλά, δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Οι δηλώσεις του αδερφού του Γιάννη Καλλιάνου για τον θάνατο του πατέρα τους

«Ο μπαμπάς μου έφυγε αβοήθητος με έναν καθηγητή, που μέχρι και τη μέρα που έφευγε, μας έλεγε ότι είναι καλά και θα πάει στο σπίτι. Ο καθηγητής ο οποίος του ακρωτηρίασε τη ξηρά γάγγραινα που είχε, με διαβεβαίωνε μέχρι τέλους, ενώ ο μπαμπάς μου ήταν καταληκτικός άρρωστος, αιμοδυναμικά και αερομετρικά ασταθής, με τα απλά μέσα που είχε η κλινική να υποστηρίξει τέτοιους ανθρώπους, ότι είναι καλά. Δεν καταλάβαινα αν ήταν αδαής, αν ήταν δόλιος, αν ήταν ηλίθιος… Δεν ξέρω τι. Πάντως συνάδελφος δεν ήταν», είπε αρχικά ο αδελφός του Γιάννη Καλλιάνου, ενώ ο μετεωρολόγος, δήλωσε:

«Όλα θα πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης και οι αρμόδιοι θα μπούνε στη φυλακή. Θα το κάνω για την τιμή του πατέρα μου».

«Όλοι με διαβεβαίωναν ότι ο μπαμπάς πάει καλά, το πόδι πάει καλά, κλείνει η πληγούλα και θα πάει σπίτι. Με 40, 50 συστολική πίεση που σημαίνει προθανάτια κατάσταση, δεν υπήρχε ουσιαστικά ιατρική παρακολούθηση στον πατέρα μου όπως αυτή ορίζεται από τον όρκο που δίνουμε. Φοιτητές τον έβλεπαν και ειδικευόμενοι διαφόρων ειδικοτήτων. Επιμελητής άλλης ειδικότητας δεν τον είδε ποτέ εκεί», συνέχισε ο Χρήστος Καλλιάνος.

Δείτε επίσης: Γιάννης Καλλιάνος: Δεύτερος θάνατος στην οικογένειά του - Η πρώτη ανάρτηση μετά τον χαμό του πατέρα του