Χείμαρρος ο Λιάγκας για την Καινούργιου: «Δεν έγινε τηλεοπτικό τέρας, είναι ίδια τόσα χρόνια! Κάποιο τη γλείφατε και τώρα την...»

Η δήλωση μετά το χαμό με τον Μικρούτσικο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χείμαρρος ο Λιάγκας για την Καινούργιου: «Δεν έγινε τηλεοπτικό τέρας, είναι ίδια τόσα χρόνια! Κάποιο τη γλείφατε και τώρα την...»

Το χαμό ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Μικρούτσικος σχολίασαν στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Λιάγκα να κάνει ένα σχόλιο χείμαρρος εναντίον ορισμένων για την παρουσιάστρια το Super Κατερίνα στον ALPHA.

Τα σχόλια του Λιάγκα για Καινούργιου - Μικρούτσικο

«Εγώ δεν θα μπορούσα την επόμενη μέρα ως παρουσιαστής να συνεργαστώ με τον άνθρωπο αυτό. Ακόμα και αν φερόμουν απαίσια σε ανθρώπους. Όταν κάποιος βγαίνει και το δημοσιοποιεί αυτό, πώς θα συνεργαστούν μετά οι άνθρωποι αυτοί; Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατήγγειλε την Κατερίνα Καινούργιου, στην οποία εκπομπή συμμετέχει δύο φορές την εβδομάδα ότι είναι καβαλάρης της αυτοαναφορικότητας», ανέφερε αρχικά ενώ την διέψευσε πως της έστειλε ποτέ μήνυμα (δείτε εδώ).

Και συνέχισε: «Δεν έχω λόγο να στηρίξω καμία Καινούργιου, όμως, το να συμμετέχεις σε μια εκπομπή και να βγαίνεις δημόσια να κράζεις την παρουσιάστρια, αν η Καινούργιου είναι ο ορισμός της αυτοαναφορικότητας το ήξερες και όταν πήγαινες. Δεν μεταβλήθηκε η Καινούργιου, δεν έγινε τέρας τηλεοπτικό στην πορεία. Η Καινούργιου είναι ίδια τόσα χρόνια. Τώρα, αν κάποιοι τη γλείφατε και τώρα την βρίζετε είναι δικό σας θέμα. Να μη συμμετείχατε στην εκπομπή της Καινούργιου. Έχουν φύγει και εμένα συνεργάτες μου και με βρίζανε».

Μάλιστα, ο Λιάγκα επικοινώνησε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο όπου τον ενημέρωσε πως τελείωσε οριστικά από το Super Κατερίνα και δεν θα βγει ξανά στην εκπομπή. «Έχω την είδηση ότι δεν πρόκειται να γυρίσει ποτέ πια στην Κατερίνα Καινούργιου. Δε θα γυρίσει ποτέ στην εκπομπή», είπε.