Άννα Παναγιωτοπούλου: Συντετριμμένοι οι φίλοι της στην κηδεία - «Θα ευχόμουν να είναι γύρισμα», «Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο»

Τι δήλωσαν στις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άννα Παναγιωτοπούλου: Συντετριμμένοι οι φίλοι της στην κηδεία - «Θα ευχόμουν να είναι γύρισμα», «Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο»

Συντετριμμένοι είναι όλοι στην κηδεία της Άννας Παναγιωτοπούλου. Αυτή την ώρα γίνεται η κηδεία της στο νεκροταφείο του Ζωγράφου με πλήθος κόσμου και καλλιτεχνών να την συνοδεύουν στην τελευταία της κατοικία (δείτε εικόνες από την εκκλησία).

Μάλιστα, κάποιοι φίλοι της με τους οποίους συνεργάτες επίσης υποκριτικά, έκαναν δηλώσεις στις κάμερες των εκπομπών που βρέθηκαν στο τελευταίο αντίο.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Ρέππα για την Άννα Παναγιωτοπούλου

«Θα ευχόμουν να είναι γύρισμα. Αλλά δεν είναι. Δεν μπορώ να το χωνέψω, δεν μπορώ να το καταλάβω τι έχει συμβεί. Ξέρω ότι δεν επικοινωνούσε καλά, μου φαινόταν μάταιο να την επισκεφτώ. Αυτά που θυμάται όλο το κοινό θυμάμαι κι εγώ», ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Ρέππας στους δημοσιογράφους που περίμεναν.

«Η Άννα υπήρξε οριακή και για το θέατρο και για μένα προσωπικά. Ήταν ένα δυναμό για την καριέρα μας και του Θανάση γιατί μας έδινε έμπνευση όχι μόνο για αυτά που έπαιξε αλλά και για ό,τι έχουμε γράψει. Μας δίδαξε χιούμορ. Ήταν μια μεγάλη πρωταγωνίστρια και φαίνεται από το πόσο συγκλονισμένος είναι ο κόσμος», συμπλήρωσε.

Τα συγκινητικά λόγια του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου

«Έφυγε, είναι πραγματικά μια πολύ μεγάλη απώλεια. Όχι μόνο για εμάς που είμαστε η θεατρική της οικογένεια, αλλά για όλους τους Έλληνες. Η Άννα σφράγισε με τη φωνή της και με την παρουσία της την Ελλάδα. Είναι μια ολόκληρη εποχή που φεύγει. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο.

Μόνο καλά έχω να θυμάμαι από την Άννα. Το απίστευτο χιούμορ της, τον απίστευτο σαρκασμό της, μια πάρα πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή προσωπικότητα. Σας ευχαριστώ», είπε βαθιά συγκινημένος για την απώλεια της Άννας Παναγιωτοπούλου ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Δείτε επίσης: Συγκίνηση στο νεκροταφείο Ζωγράφου με το στεφάνι της Κατιάνας Μπαλανίκα