Δημήτρη Παπανώτα: «Θα ψήφιζα ευχαρίστως τον Πέτρο Κόκκαλη» - Πώς το σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ο δημοσιογράφος διαγράφηκε πρόσφατα από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Δημήτρη Παπανώτα: «Θα ψήφιζα ευχαρίστως τον Πέτρο Κόκκαλη» - Πώς το σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τις δηλώσεις της Δήμητρας Ματσούκα, που αποκάλυψε ότι της έγινε «μιάμιση φορά» πρόταση για να κατέβει στην πολιτική, σχολίασαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η τηλεοπτική της παρέα στο Happy Day στον Alpha. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στο κόμμα που δημιούργησε ο σύζυγός της, Πέτρος Κόκκαλης, με τον Δημήτρη Παπανώτα να δηλώνει πως ευχαρίστως θα τον ψήφιζε, προκαλώντας... αντιδράσεις.

Θυμίζουμε πως, πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, ο Στέφανος Κασσελάκης διέγραψε τον Δημήτρη Παπανώτα από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, επικαλούμενος παλαιότερες δηλώσεις του. Μέχρι τις ερχόμενες Ευρωεκλογές, με το ίδιο κόμμα είναι ευρωβουλευτής και ο Πέτρος Κόκκαλης.

Ο Δημήτρης Παπανώτας ανέφερε πως «Μήπως η μισή πρόταση αφορά πρόταση από τον σύζυγο γιατί τώρα έχει το “Κόσμος”, το καινούργιο κόμμα, το οποίο είναι και πολύ ενδιαφέρον θέλω να σας πω». Η Σταματίνα Τσιμτσιλή του απάντησε με χιούμορ: «Πρόσεξε, γιατί θα πουν ότι πηδάς από κόμμα και από αρχηγό σε αρχηγό».

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα στα όσα ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Δεν είναι από κόμμα σε κόμμα. Ο Πέτρος Κόκκαλης είναι ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ξαναδιεκδικεί μια έδρα με δικό του κόμμα. Εγώ θα τον ψήφιζα ευχαρίστως! Αφού θέλετε να σας το πω, θα σας το πω. Δεν είναι αποστάτης», απάντησε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν άφησε ασχολίαστη αυτήν τη νέα τοποθέτηση, συμπληρώνοντας πως: «Θα σε πιάσει πάλι στο στόμα του ο Λιάγκας και θα λέει: "την μια λέει καλά για τον Κασσελάκη, την άλλη λέει κακά, την μια λέει θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ"». «Έχει άλλα ο Λιάγκας τώρα, ασ’ τον», αρκέστηκε να ανταπαντήσει ο Δημήτρης Παπανώτας.