Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν σεβάστηκαν που έχασα τον αδελφό μου! Δεν έχασα χρυσόψαρο»

Ξεσπά μετά την απομάκρυνση του από την θεατρική παράσταση που συμμετέχει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν σεβάστηκαν που έχασα τον αδελφό μου! Δεν έχασα χρυσόψαρο»

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή After Dark και η συνέντευξη του θα προβληθεί σήμερα Παρασκευή στο OPEN, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια του αδερφού του τα Χριστούγεννα (δείτε από τι πέθανε).

Μάλιστα, με αφορμή αυτό ξέσπασε για την απομάκρυνση του από την θεατρική παράσταση που συμμετέχει. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, συμπρωταγωνιστής του πλησίασε τον παραγωγή και του ζήτησε να φύγει από το έργο - δείτε ποιος φωτογραφήθηκε πως είναι αυτός ο ηθοποιός.

Τι είπε ο Νίκος Πολυδερόπουλος

«Δεν σεβάστηκαν αυτό που περνούσα, έχασα τον αδελφό μου δεν έχασα χρυσόψαρο. Είναι κάτι πολύ βαρύ. Η στιγμή ήταν λάθος. Δεν μπορείς αυτή τη στιγμή να πει κάποιος συνάδελφος να έρθει και να πει ότι δεν ταιριάζουμε καλλιτεχνικά και δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι. Δεν γίνεται να κάνεις αυτή την κουβέντα τώρα. Άστο να περάσει, να φτάσουμε στο καλοκαίρι, να το συζητήσουμε. Οι αποφάσεις αυτές μου φέρνουν στο μυαλό αλαζονεία, έπαρση. Τη συγκεκριμένη στιγμή έπρεπε να δείξεις ανθρωπιά. Εδώ ζυγίζονται οι άνθρωποι. Νομίζω ότι ήταν ένας λάθος χειρισμός. Είμαι σίγουρος ότι το έχουν σκεφτεί αυτό. Ότι αν τους δινόταν η ευκαιρία δεν θα επέτρεπαν στον εαυτό τους πάλι αυτό το λάθος. Όσες ανακοινώσεις και αν έκαναν μετά ήταν λίγο δυσλειτουργικά, δεν ήταν κάτι που θα μπορούσε να σώσει την κατάσταση από την δική τους την πλευρά»

Σχετικά με το όνομα του ηθοποιού που είχε ζητήσει την απομάκρυνση του από την παράσταση, είχε πει: «Πάμε να παίξουμε λίγο. Εντάξει, αφήστε το. Δεν τα διάβασα αυτά, τα άλλα τα είπαμε, ευχαριστώ. Γεια σας! Βιάζομαι. Δεν έχω να πω κάτι» - δείτε το βίντεο.