Ισμήνη Καλέση: «Αδιάφορο να παίζεις με τη Ρένα Βλαχοπούλου, είχε ένα γυαλί εδώ μπροστά...»

«Την ταινία την έκανε, κοίταζε τον εαυτό της»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ισμήνη Καλέση: «Αδιάφορο να παίζεις με τη Ρένα Βλαχοπούλου, είχε ένα γυαλί εδώ μπροστά...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 ήταν η Ισμήνη Καλέση, όπου μίλησε για πολλές πτυχές της προσωπικής και της επαγγελματικής της ζωής. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τη Ρένα Βλαχοπούλου, και δεν φάνηκε καθόλου εντυπωσιασμένη από αυτή την εμπειρία...

«Ήταν αδιάφορο να παίζεις δίπλα στη Βλαχοπούλου. Είχε ένα γυαλί εδώ μπροστά. Το χτύπαγες “τοκ, τοκ” δεν άκουγε κανείς. Ξανά “τοκ, τοκ δεν είναι κανείς, φύγαμε”. Δεν ήταν καθόλου επικοινωνιακή», τόνισε αρχικά η Ισμήνη Καλέση.

Για να διευκρινίσει αμέσως μετά: «Την ταινία την έκανε, κοίταζε τον εαυτό της. Δεν είχε επαφή με τα υπόλοιπα. Ενώ στην “Γκαρσονιέρα για δέκα” που ήταν σκηνοθέτη ο υπέροχος σκηνοθέτης ο Ντίμης Δαδήρας, ο Χρόνης Εξαρχάκος και με είχε πάει ο Ανδρέας Φιλιππίδης που ήταν καθηγητής μου στη δραματική σχολή του Θεοδοσιάδη. Αυτοί ήταν άλλοι άνθρωποι, δεν ξανάρχονται, μην γελιέστε. Εκεί είχαμε επικοινωνία για αυτό η ταινία είχε τέτοια επιτυχία».

Δείτε επίσης: Ισμήνη Καλέση: «Μου φόρτωσαν μία "ελαφριά" εικόνα, έκανα τρεις ημέρες να κοιμηθώ! Τι είμαι, του δρόμου;»

Η Ισμήνη Καλέση για την απογοήτευσή της από τη Ρένα Βλαχοπούλου

«Εμείς πριν γυρίσουμε τη σκηνή πεθαίναμε στο γέλιο μεταξύ μας. Κι εγώ επειδή ήμουν μικρό κι άπειρο ποτέ δεν είχα καταλάβει ότι αυτή η απειρία που είχα ήταν σε βάρος των σχέσεών μου με τους συναδέλφους μου. Δεν ήταν συνάδελφοί μου, εγώ ήμουν μαθήτρια», συμπλήρωσε η Ισμήνη Καλέση.

«Είναι απογοητευτικό να συναντάς ανθρώπους και να μην ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου. Εγώ με τη Βλαχοπούλου είχα απογοητευτεί. Ο Ρίζος ήταν πολύ γλυκός. Ο Φωτόπουλος ήταν καθηγητής μου, τους πρόλαβα λίγο. Με τον Κωνσταντίνου δούλεψα αρκετά και σε μεγάλη επιτυχία, γλυκύτατος» είπε κλείνοντας η γνωστή ηθοποιός στον αέρα της ΕΡΤ.