Αντώνης Νικοπολίδης: Η κατάθλιψη και η κρίση με τη Βάσω Νικοπολίδη - «Υπήρξαν θέματα στη σχέση μας και βασικός υπεύθυνος ήμουν εγώ»

Οι δύσκολες στιγμές όταν ''κρέμασε'' τα παπούτσια του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Αντώνης Νικοπολίδης ήταν καλεσμένος το Σάββατο 25/5 στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να κάνει δηλώσεις και αποκαλύψεις, που δεν ακούγονται συχνά από τον ίδιο.

Η οικογένειά του και η σύζυγός του, Βάσω Νικοπολίδη αποτελούν μεγάλες του αγάπες και μάλιστα ένα από τα στηρίγματα του καταξιωμένου τερματοφύλακα όταν πήρε την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο (δείτε εδώ τη συνέντευξη που έχει παραχωρήσει με τη σύζυγό του).

Όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος η σχέση του με τη σύζυγό του έχει περάσει από κρίσεις και δύσκολες στιγμές, ωστόσο ο ένας δεν έδωσε ποτέ στον άλλον το δικαίωμα να ζηλέψει. Ο Αντώνης Νικοπολίδης μάλιστα εξομολογείται, ότι ίσως πέρασε κατάθλιψη όμως κατάφερε και ξεπέρασε τις όποιες δυσκολίες.

Οι δηλώσεις του Αντώνη Νικοπολίδη για τη σύζυγό και την οικογένειά του

«Η στήριξη της οικογένειας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ιδιαίτερα η γυναίκα. Εγώ είχα την τύχη να παντρευτώ αρκετά μικρός θα έλεγα. Δεν ξέρω αν το 27-28 φαντάζει μικρός τώρα. Τότε ήταν εντάξει. Το να βρεις τον άνθρωπό σου, να μπορείς να επικοινωνείς μαζί του, να αισθάνεσαι ασφαλής και χαρούμενος, να μπορείς να μιλήσεις και να μπορεί να σε καταλάβει ο άλλος. Η γυναίκα μου ήταν και αθλήτρια. Είναι πολύ σημαντικό στο να μπορέσω εγώ να λειτουργήσω και να μου δημιουργήσει αυτό το περιβάλλον για να αισθάνομαι ασφαλής να φύγω από σπίτι.

Εκείνη την εποχή σχεδόν έλειπα πάντα, πιο πολύ ήμουν σε ξενοδοχεία παρά στο σπίτι μου. Δεν ζηλεύαμε ο ένας τον άλλον. Δεν της δημιούργησα καταστάσεις για να με ζηλέψει και να νιώσει ανασφάλεια απέναντι μου. Η Βάσω είναι μια πολύ ωραία γυναίκα και ο ένας στον άλλον δεν δημιούργησε καμία ανασφάλεια μέχρι τώρα. Η σχέση μας πέρασε σίγουρα κάποιες δοκιμασίες - δεν είναι όλα ιδανικά - αλλά το βαθύτερο είναι η αγάπη, η εκτίμηση και ο σεβασμός πέραν όλων των άλλων που έχουμε ο ένας για τον άλλον.

Όταν κρέμασα τα παπούτσια μου υπήρξαν θέματα στη σχέση μας και ο βασικός υπεύθυνος ήμουν εγώ χωρίς να το θέλω. Όταν επιστρέφεις από μια διαδικασία που έχει να κάνει με αγώνες, προπονήσεις και ξαφνικά έρχεσαι σπίτι σου αισθάνεσαι σαν εγκλωβισμένος μέσα σε αυτό. Έρχονται οι αντιδράσεις, τα νεύρα εγώ μπορεί να πέρασα και ένα είδους κατάθλιψη. Μέχρι να βρεις τον επόμενο σου στόχο. Πέρασε ένα διάστημα με αρκετές εντάσεις με κύριο υπεύθυνο εμένα, αλλά βρήκα τι θέλω να κάνω την επόμενη ημέρα και όλα ήρθαν ομαλά», είπε ο Αντώνης Νικοπολίδης.