Παντρεύτηκε αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός - Η πρώτη φωτογραφία μέσα από την εκκλησία με την νύφη να μοιάζει με πριγκίπισσα

Στιγμές ευτυχίας!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παντρεύτηκε αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός - Η πρώτη φωτογραφία μέσα από την εκκλησία με την νύφη να μοιάζει με πριγκίπισσα

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός με την είδηση να γίνεται γνωστή μέσα από τα social media, καθώς στο Instagram έγιναν πολλές αναρτήσεις από τον παραμυθένιο και παραδοσιακό γάμο τους που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 25/5.

Τον εν λόγω ηθοποιό γνωρίσαμε σχετικά πρόσφατα. Συγκεκριμένα, την περσινή σεζόν όταν πρωταγωνίστησε σε σειρά του ΑΝΤ1. Φέτος ωστόσο, παίζει σε αγαπημένη σειρά του STAR.

Αυτός ο ηθοποιός παντρεύτηκε

Ο λόγος για τον Βασίλη Τριανταφύλλου, ο οποίος παντρεύτηκε την αγαπημένη του Τόνια Τσαπραζή. Με την σύζυγο του είναι μαζί 10 χρόνια και ο έρωτας τους ξεκίνησε αφού ήδη φίλοι. «Της έδωσα το δαχτυλίδι ενώ κοιμόταν. Δεν αλλάζει κάτι. Ήξερα ότι το θέλει. Την καλύτερη παράσταση της ζωής μου την δίνω στην Τόνια!», είχε αποκαλύψει για την πρόταση γάμου.

Στην φωτογραφία που κυκλοφόρησε μέσα από την εκκλησία, το ζευγάρι έδειχνε πολύ ευτυχισμένο, με την νύφη να δείχνει εντυπωσιακή μέσα στο πριγκιπικό νυφικό της.

Να σημειώσουμε πως τον Βασίλη Τριανταφύλλου τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στην σειρά Παγιδευμένοι, όταν στον πρώτο κύκλο έπαιζε τον Άγγελο που ήταν εκείνο ο οποίος σκότωσε την αδερφή της Άννας. Στο τέλος πέθανε. Φέτος πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του STAR, Στα Σύνορα, που προβάλλεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην prime time ζώνη.

Δείτε επίσης: Παντρεύτηκε αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός - Η είσοδος στο Δημαρχείο με γαλάζιο αυτοκίνητο και το ρομαντικό νυφικό

Βασίλης Τριανταφύλλου γάμος