Συνελήφθη πασίγνωστη τραγουδίστρια - Την έπιασαν στο αεροδρόμιο έχοντας στην κατοχή της ναρκωτικά

Η ανάρτηση την ώρα της σύλληψης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συνελήφθη πασίγνωστη τραγουδίστρια - Την έπιασαν στο αεροδρόμιο έχοντας στην κατοχή της ναρκωτικά

Πασίγνωστη τραγουδίστρια συννελήφθη στο αεροδρόμιο έχοντας στην κατοχή της ποσότητα ναρκωτικών. Μάλιστα, η σταρ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σειρά από φωτογραφίες και βίντεο όπου λέει πως όλο αυτό συνέβη για να μην πραγματοποιηθεί η περιοδεία της.

Αυτή η τραγουδίστρια συνελήφθη

Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν τα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, πάνω στην Nicki Minaj στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ λίγο πριν την εμφάνιση της στο Co-op Live στο Μάντσεστερ, βρέθηκε ποσότητα "μαλακών ναρκωτικών".

Η τραγουδίστρια κατήγγειλε πως οι Αρχές της πήραν τις αποσκευές χωρίς εκείνη να δώσει την συγκατάθεση της αναφέροντας πως όλο αυτό συνέβη για να σαμποτάρουν την περιοδεία της.

Αυτό που βρέθηκε πάνω της σύμφωνα με την ίδια ήταν μικροποσότητα μαριχουάνας.

Τελικά αφέθηκε ελεύθερη.

Δείτε επίσης: Σύζυγος κορυφαίας τραγουδίστριας κατηγορείται για βιασμό - Εκείνη προσπάθησε να δωροδοκήσει το θύμα

Η Ονίκα Τάνυα Μαράζ γνωστή επαγγελματικά ως Νίκι Μινάζ είναι ράπερ, στιχουργός, ηθοποιός και μοντέλο από το Τρινιντάντ. Γεννημένη στo Σεντ Τζέιμς του Τρινιντάντ και Τομπάγκο, και μεγαλωμένη στο Κουινς των Ηνωμένων Πολιτειών, έγινε γνωστή στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας αφού κυκλοφόρησε τα mixtapes Playtime Is Over (2007), Sucka Free (2008), and Beam Me Up Scotty (2009).

Η εκκεντρική καλλιτέχνιδα γνώρισε μεγάλη επιτυχία όταν κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ της Pink Friday, στο οποίο συμμετείχε ο Eminem, η Rihanna, ο Kanye West και ο Drake φτάνοντας στην πρώτη θέση των τσαρτς. Έχει κυκλοφορήσει άλλα τρία άλμπουμ, το Pink Friday- Roman Reloaded (2012), The Pinkprint (2014) και Queen (2018), τα οποία γνώρισαν και αυτά τεράστια εμπορική επιτυχία. Η τραγουδίστρια έχει κάνει συνεργασίες με πολλούς καλλιτέχνες και έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους.