Ο Χρήστος Δάντης, σήμερα, Πέμπτη 12 Μαρτίου, ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του διακόπτονται, με τον ίδιο να εξηγεί τους λόγους στο κοινό του και να ζητά την κατανόησή τους.

Γιατί διακόπτει τις εμφανίσεις του ο Χρήστος Δάντης

Χρήστος Δάντης

«Φίλοι μου, θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τα μηνύματα και την αγάπη που μου στέλνετε αυτές τις μέρες. Δυστυχώς η αποκατάσταση του χεριού μου θα πάρει περισσότερο χρόνο από όσο υπολογίζαμε. Το κάταγμα ήταν πολύ σοβαρό και το χειρουργείο ακόμη πιο απαιτητικό, οπότε οι γιατροί μου συνέστησαν να μείνω εκτός εμφανίσεων για λίγο διάστημα.

Για τον λόγο αυτό διακόπτω τις συναυλίες μου για περίπου ενάμιση μήνα. Θα τα ξαναπούμε τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου, πιο δυνατοί. Σας ευχαριστώ πραγματικά για την υπομονή, την κατανόηση και τις όμορφες ευχές. Ανυπομονώ να τα πούμε από κοντά πολύ σύντομα» έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Δάντης στην ανάρτησή του.

Το χειρουργείο που έκανε στο χέρι του

Δύσκολες στιγμές περνά τον τελευταίο καιρό ο Χρήστος Δάντης, καθώς υπέστη κάταγμα στο χέρι και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης μεταφέρθηκε στην Ευρωκλινική Αθηνών πριν από μία εβδομάδα, με την κατάσταση του χεριού του να είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη, όπως περιέγραψε ο ίδιος.

Παρά το σοκ του τραυματισμού, όλα εξελίχθηκαν ομαλά. Ο Χρήστος Δάντης αναρρώνει και μάλιστα δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει άμεσα στη σκηνή, εκεί όπου όπως λέει «ανήκει». Στο πλευρό του σε όλη τη διάρκεια βρίσκεται η σύντροφός του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία δεν τον άφησε στιγμή μόνο.

Χρήστος Δάντης χέρι

Μέσα από ανάρτησή του, ο τραγουδιστής θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον γιατρό που τον χειρούργησε, περιγράφοντας τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκε πριν μπει στο χειρουργείο: «Όταν θυμάμαι σε ποια κατάσταση μπήκα στην Ευρωκλινική Αθηνών το βράδυ της Πέμπτης, με το χέρι σχεδόν διαλυμένο και σκέφτομαι πόσο γρήγορα θα ανέβω ξανά στη σκηνή την Παρασκευή που έρχεται… μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να νιώσω.

Το «τεράστιο ευχαριστώ» ανήκει στον Χειρουργό Γιώργο Μάζη @shoulderexpert και σε όλο το επιτελείο του, αν και είναι λίγο μπροστά σε αυτό που έκαναν για μένα. Με χειρούργησαν και μου «έδωσαν» πίσω το χέρι μου και τη δυνατότητα να επιστρέψω εκεί που ανήκω: στη σκηνή!», έγραψε στην ανάρτησή του ο Χρήστος Δάντης.

Χρήστος Δάντης χέρι