Με επιτυχία η Eurovision 2025 ολοκληρώθηκε εχθές το βράδυ του Σαββάτου 17 Μαΐου στη Βασιλεία της Ελβετίας. Η ελληνική αποστολή κατέκτησε με το τραγούδι Αστερομάτα και με εκπρόσωπο την 22χρονη Klavdia την 6η θέση της κατάταξης της τελικής δεκάδας με την Αυστρία να αναδεικνύεται η νικήτρια χώρα για φέτος – δείτε την στιγμή που ανακοινώνεται ο νικητής.
Ωστόσο, σήμερα, Κυριακή 18 Μαΐου η σχολιάστρια του τελικού, Μαρία Κοζάκου, θέλησε να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η εκπρόσωπος της Ελλάδας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στον σχολιασμό επίσης ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης ενώ το 12άρι της Ελλάδας το έδωσε η Τζένη Θεωνά – δείτε εδώ στιγμιότυπο με φουσκωμένη κοιλίτσα.
Πώς σχολίασε η Μαρία Κοζάκου τα αρνητικά σχόλια για την Klavdia και την Eurovision 2025
Η Μαρία Κοζάκου λοιπόν, μιλώντας για χθεσινά αποτελέσματα στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται ξέσπασε λέγοντας: «Φέτος ήταν ο πιο αμφίρροπος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision που εμείς τουλάχιστον έχουμε πάει. Πολλές χρονιές, πολλές φορές, μπαίνουμε στο booth για τον μεγάλο τελικό υποθέτοντας το ποιος θα το πάρει. Τώρα δεν ξέραμε καθόλου. Δεν είχαμε καμία αίσθηση για το ποιος θα το πάρει.
Ήταν αντικρουόμενα αυτά που βλέπαμε στη σκηνή, αυτά που συζητούσαμε με τους σχολιαστές, αυτά που βλέπαμε στα προγνωστικά τα οποία έπεσαν πάρα πολύ έξω και αποδεικνύουν ότι δεν πρέπει να τα ακολουθούμε καθόλου. Ειδικά για την Ελλάδα, τα προγνωστικά ήταν τόσο άκυρα που σε βάζουν να σκέφτεσαι μήπως δεν ήταν καν αυθόρμητα αυτά τα στατιστικά.
Η Klavdia δεν ασχολείται με τα αρνητικά σχόλια, όπως κανένας δεν πρέπει να ασχολείται με αυτή την αισθητική στον δημόσιο λόγο και στη δημόσια σφαίρα. Κάπως, με κάποιον τρόπο, όλοι εσείς που βγαίνετε στα μικρόφωνα των ραδιοφώνων και των τηλεοράσεων, όλοι μαζί, πρέπει να σκεφτούμε πως μπορούμε να βγάζουμε την καλοσύνη προς τα έξω και να μην είμαστε μειωτικοί απέναντι στον συνάνθρωπο μας.
Διαβάστε επίσης: Eurovision: Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Καλομοίρα – 10 φορές που η Ελλάδα κατέκτησε την τελική δεκάδα
Όχι τη στιγμή που βγαίνουμε στην κάμερα της εκπομπής, αλλά τη στιγμή που βγαίνουμε από το σκαλοπάτι του σπιτιού μας. Κάτι πρέπει να γίνει στο δημόσιο λόγο. Αυτό γίνεται μόνο με αυτορρύθμιση των ανθρώπων που έχουμε μικρόφωνα».