Η Φωτεινή Μπαξεβάνη έκανε μια ειλικρινή εξομολόγηση, αποκαλύπτοντας ότι δεν μετανιώνει για την επιλογή της να μην αποκτήσει παιδί. Η ηθοποιός υπογράμμισε πως η ζωή φέρνει τα πράγματα όπως πρέπει και κάθε εμπειρία έχει τον δικό της λόγο ύπαρξης.

«Δεν μετανιώνω ποτέ για τίποτα. Όταν αφήνεσαι στη ζωή, αντιμετωπίζεις κάθε τι που έρχεται και το βάζεις μέσα στη ζωή σου. Δεν μπορώ με το ζόρι να φέρω κάτι. Πιστεύω πως ό,τι έρχεται, για κάποιο λόγο έρχεται. Κάτι μας μαθαίνει, και το καλό και το αρνητικό σου φέρνει κάτι για να το αντιμετωπίσεις και να πας παρακάτω», δήλωσε χαρακτηριστικά στην OnTime η Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Δείτε επίσης: Μπαξεβάνη για Καίτη Κωνσταντίνου: «Έλαβα πολλά μηνύματα από τον κόσμο που ήθελε να…»

Η εξομολόγηση της Φωτεινής Μπαξεβάνη για την αγάπη και τη μοναχικότητα

Η ηθοποιός μίλησε και για την αγάπη, χαρακτηρίζοντάς την βασικό πυλώνα για όλους τους ανθρώπους. «Η αγάπη είναι ό,τι δίνεις, παίρνεις. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να πει ότι αντέχει μόνος του, χωρίς αγάπη; Θα λέει ψέματα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η Φωτεινή Μπαξεβάνη στην κηδεία της Καίτης Κωνσταντίνου

Όσο για τη μοναχικότητα, η Φωτεινή Μπαξεβάνη αποκάλυψε πως τη βιώνει χωρίς κάποιο αρνητικό συναίσθημα. «Τα πηγαίνω καλά με τη μοναχικότητα. Ξέρεις, είναι ένα αρνητικό πρόσημο σε αυτές τις λέξεις, το οποίο δεν θα έπρεπε, γιατί δεν νιώθω καθόλου μοναξιά. Άμα νιώθεις αγάπη και προσπαθείς για το καλό, δεν υπάρχει περίπτωση να νιώθεις μοναξιά», εξομολογήθηκε.