Η υπόθεση του stand up comedian Πάρι Ρούπου συνεχίζει να προκαλεί θύελλα αντιδράσεων στον καλλιτεχνικό χώρο, με πολλούς συναδέλφους του -και όχι μόνο- να παίρνουν ανοιχτά θέση υπέρ του. Μετά τις δηλώσεις της Φαίης Σκορδά, ήταν η σειρά του Κώστα Μαλιάτση να τοποθετηθεί δημόσια, υπερασπιζόμενος το συνάδελφό του.

«Απίστευτα πράγματα. Τα βλέπουμε αυτά να γίνονται στην Αμερική επί Τραμπ κι είμαστε μακριά και λέμε τι συμβαίνει και λογοκρισία. Κι όταν συμβαίνει σε εμάς, θεωρώ ότι δεν σοκαριζόμαστε αρκετά, δεν ξέρω γιατί» ανέφερε αρχικά ο γνωστός κωμικός, αφήνοντας αιχμές για το πώς αντιμετωπίστηκε ο Πάρις Ρούπος από μερίδα του κοινού.

Δείτε επίσης: Πάρις Ρούπος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την απόλυση από την Pizza Fan – «Μου δημιουργεί οργή κι εκνευρισμό»

Ο Κώστας Μαλιάτσης στηρίζει τον Πάρι Ρούπο μετά την απόλυση

Ο Μαλιάτσης τόνισε ότι η απόλυση του συναδέλφου του από την αλυσίδα πιτσαρίας δεν προήλθε από το ίδιο το περιεχόμενο της δουλειάς του, αλλά από οργανωμένο διαδικτυακό bullying με συγκεκριμένη κατεύθυνση. «Ήταν πολύ λάθος κίνηση από πάρα πολλές απόψεις. Ένας άνθρωπος που δούλευε 5 χρόνια στην εταιρεία απολύθηκε όχι επειδή έκανε δύο βίντεο, αλλά εξαιτίας ιντερνετικού bullying από trolls κι από διάφορα άλλα φερέφωνα» σημείωσε.

Παράλληλα, υπερασπίστηκε την ίδια την παράσταση του Πάρι Ρούπου, υπογραμμίζοντας πως είχε σαφή αντιφασιστικό χαρακτήρα και πως τα αποσπάσματα που έγιναν viral βγήκαν εκτός πλαισίου, με αποτέλεσμα να διαστρεβλωθούν. «Ήταν μια παράσταση που είχε αντιφασιστικό τόνο κι υπήρχαν κείμενα που εδρεύαν αυτά τα αστεία κι έβγαζαν νόημα, αν τα έβλεπες ολόκληρα» εξήγησε ο Κώστας Μαλιάτσης.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Μαλιάτσης δεν δίστασε να αναφερθεί και στην επίθεση που δέχτηκε ο Πάρις Ρούπος από τον πρώην βουλευτή Κωνσταντίνο Μπογδάνο. «Ο Μπογδάνος βλέπει αυτά που λένε για εκείνον και αποκάλεσε τον Ρούπο “ακροαριστερό σκουπίδι”. Αυτά σίγουρα δεν χρειάζεται να υπάρχουν, πόσο μάλλον στην κωμωδία» είπε κλείνοντας, καταδικάζοντας τις προσωπικές επιθέσεις.

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας!