Σήμερα Παρασκευή 21/3 συνεχίστηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και ένα απρόοπτο περιστατικό έλαβε χώρα για μία ακόμη φορά. Ο Σπύρος Μπιμπίλας ενώ κατέθετε ως μάρτυρας υπεράσπισης ξέσπασε σε κλάματαδείτε εδώ τον λόγο. Μετά και από τον εκνευρισμό του με τους δημοσιογράφους οι οποίοι τον περίμεναν για δηλώσεις έξω από το δικαστήριο, ο ηθοποιός προχώρησε πριν από λίγο σε μία ανάρτηση στα social media κάνοντας μία παρέκληση στα media και τους εργαζομένους αυτών.

«Δεν απαντώ! Επειδή γίνεται χάβρα θα σας παρακαλέσω με ηρεμία… θα με αφήσετε να πάω μέσα να καταθέσω. Επειδή διαφωνώ με αυτό… Είμαι κουμπάρος; (σ.σ με τον Φιλιππίδη) Από πότε; Επειδή αυτό που γίνεται είναι εντελώς αντίθετο με τον χαρακτήρα μου, σας παρακαλώ πάρα πολύ να με αφήσετε να περάσω», είπε στους δημοσιογράφους έξω από την δικαστική αίθουσα πριν καταθέσει και αποχώρησε έξαλλος.

Η παράκληση του Σπύρου Μπιμπίλας για την δίκη Φιλιππίδη

Ο Σπύρος Μπιμπίλας κάθε φορά παραχωρεί δηλώσεις στους δημοσιογράφους, ωστόσο αυτή τη φορά, η γενικότερη στάση τους φαίνεται πως τον ενόχλησε, με αποτέλεσμα να κάνει την εν λόγω ανάρτηση ζητώντας κατανόηση για την στάση που κράτησε νωρίτερα σήμερα, αλλά και να μην επαναληφθεί το «πέσιμο» στο σπίτι του ή έξω από το θέατρο όπου εργάζεται.

«Θα παρακαλέσω ευγενικά όλους τους υπεύθυνους των εκπομπών των καναλιών να σεβαστούν την απόφαση μου μεσούσης της κατάθεσης μου στην δίκη Φιλιππίδη να μην κάνω δηλώσεις, γι’ αυτό να μην την στήνουν όπως συνήθιζαν κατά την περίοδο του metoo έξω από το ΣΕΗ η έξω από το σπίτι μου.

Γι’ αυτό μην φέρνετε σε δύσκολη θέση και τους ανθρώπους που εργάζονται στο θέατρο Ακροπολ. Αρκεστείτε σε αυτά που ακούγονται στην δίκη και δεν χρειάζονται περαιτέρω σχολιασμούς από εμένα. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση. Γιατι χωρίς ηρεμία ο ηθοποιός δεν αποδίδει αυτό που πρέπει στην παράσταση», είναι η παράκληση του Σπύρου Μπιμπίλα.