Ο Τάσος Ιορδανίδης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής, Καλοκαίρι παρέα, σήμερα Παρασκευή 11/7. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής της ΕΡΤ, μίλησε για τις δυο εκπομπές του, αλλά και για την σύζυγό του Θάλεια Ματίκα.
Η συνέντευξη του Τάσου Ιορδανίδη
«Μέχρι τα 3 πρώτα επεισόδια πίστευα ότι είμαι ακατάλληλος. Πριν πάω στο πρώτο γύρισμα είχα πει στην Θάλεια να πάρω τους ανθρώπους να τους πω ότι έχουν κάνει λάθος. Αυτό που μου έχουν πει είναι ότι έχω μια αλήθεια. Όταν το είπα στη Θάλεια, μου είπε “Τάσο δεν περίμενα αυτό που βλέπω. Ανοίγει ένας καινούργιος δρόμος μπροστά σου, ακολούθησε τον”. Είναι αυστηρή μαζί μου», ξεκίνησε να λέει για την παρουσίαση και την απόφαση της ΕΡΤ.
«Δυσκολεύτηκα με την επικαιρότητα. Την «άκουσα» πολλές φορές. Στην αρχή που ήταν περισσότερο ενημερωτική, κάθε Σαββατοκύριακο ξυπνούσα 4 – 5 το πρωί και διάβαζα για τα φορολογικά, για τον Τραμπ, για το τι συμβαίνει στον κόσμο», είπε σε άλλο σημείο για την εκπομπή, Καλημέρα είπαμε (δείτε πώς αποχαιρέτησαν το κοινό).
Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν θα ένιωθε αμηχανία, όταν βγει η απόφαση για τον Φιλιππίδη και το παίξουν στην εκπομπή, απάντησε: «Στην εκπομπή μας δεν αγγίζουμε τέτοια θεματολογία, οπότε δεν μπορώ να σου μιλήσω υποθετικά αλλά θα ερχόμουν σε δύσκολη θέση. Με τον οποιοδήποτε θα ένιωθα έτσι. Έχουν αλλάξει κάποια πράγματα (σ.σ στο θέατρο μετά τις καταγγελίες). Έχει μπει ένα νερό σε ένα αυλάκια. Έχουμε όμως δρόμο μπροστά μας. Χωρίς να το δαιμονοποιώ το θέατρο. Γίνονται χειρότερα σε άλλους χώρους».
Για το χαμό που έκανε στο γυναικείο κοινό όταν ξεκίνησε να συμμετέχει στη σειρά, Η γη της ελιάς, είπε: «Με έκρυβε η Ματίκα πριν για ευνόητους λόγους. Η Θάλεια δεν ζηλεύει και για αυτό είμαστε τόσα χρόνια μαζί. Η τηλεόραση απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι έχει μια τεράστια δυναμική»




">
">
">
">
">
">
">
">