Προσοχή! Με αυτό το ρόφημα θα κάνετε "θαύματα" στο κρεβάτι!

Εσείς ακόμα να το δοκιμάσετε;

Προσοχή! Με αυτό το ρόφημα θα κάνετε

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Με αυτό το "μαγικό" ρόφημα που θα σας βοηθήσει να κάνετε "θαύματα" στο κρεβάτι! Προσοχή! Εσείς δε θα το δοκιμάσετε;

Κι όμως υπάρχει ένα «μαγικό» ελιξίριο που μπορεί να σε διαβεβαιώσει ότι θα απαλλαγείς από τη συχνή στυτική δυσλειτουργία!

Κορίτσια προσοχή! Αυτή η συνήθειά του στο σ3ξ μαρτυρά ότι σας απατά!

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Τέξας, ο καφές μπορεί να εκτοξεύσει την αντοχή και την επίδοσή σου στην κρεβατοκάμαρα στα ύψη! Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα καταλήγει ότι οι άντρες που πίνουν δύο έως τρία φλιτζάνια καφέ την ημέρα – ή που καταναλώνουν 85 έως 170 mg καφεΐνης από άλλα ποτά (πχ ενεργειακά)- είναι 42% λιγότερο πιθανό να έχουν στυτική δυσλειτουργία από εκείνους που καταναλώνουν έως και 7mg του διεγερτικού ημερησίως. Εκείνοι που πίνουν τέσσερα έως επτά φλιτζάνια, από την άλλη, έχουν 39% λιγότερες πιθανότητες να αντιμετωπίσουν προβλήματα με τη στύση τους. Τα παραπάνω ισχύουν για τους υπέρβαρους, τους παχύσαρκους και τους υπερτασικούς άνδρες, αλλά όχι και για εκείνους που πάσχουν από διαβήτη, ο οποίος συχνά προκαλεί προβλήματα στην κρεβατοκάμαρα.

Τι κάνει λοιπόν τον καφέ σούπερ αποτελεσματικό σε τέτοιες περιπτώσεις; Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι το διεγερτικό προκαλεί μια σειρά αντιδράσεων στο σώμα που τελικά αυξάνουν τη ροή του αίματος στο πέος.

Τα ραντεβού για καφέ, μόλις απέκτησαν νέο νόημα…

Βάλτε «φωτιά» στο κρεβάτι σας με αυτό το «θαυματουργό» βότανο! Στα ύψη η στύση!

Βάλτε «φωτιά» στο κρεβάτι σας με αυτό το «θαυματουργό» βότανο από την φύση για... στύση στα ύψη! Δοκιμάστε το...

Πρόκειται για ένα βότανο το οποίο οι Κινέζοι χρησιμοποιούν ως αφροδισιακό εδώ και αρκετούς αιώνες ενώ λένε πως μπορεί να τονώσει και την ερωτική ζωή των αντρών.


Η αλήθεια είναι πως παρόλο που υπάρχουν φάρμακα που έχουν φέρει επανάσταση στην αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας–τα γνωστά σιλδεναφίλη, ταδαλαφίλη και βαρδεναφίλη–την τελευταία δεκαετία, περίπου 30% των ανδρών που τα παίρνουν δεν βλέπουν βελτίωση.

Πώς να βοηθήσετε τον σύντροφό σας στον αυνανισμό του;


Μια νέα μελέτη που έγινε από το Κολέγιο του Πανεπιστημίου Yonsei στη Σεούλ σε περισσότερους από 100 άντρες που είχαν διαγνωστεί με στυτική δυσλειτουργία, έδειξε πως αυτοί μπορεί να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στο κρεβάτι παίρνοντας δισκία τζίνσενγκ επί λίγες εβδομάδες.

Όπως γράφουν στην «Διεθνή Επιθεώρηση Έρευνας της Ανικανότητας» (IJIR), οι εθελοντές που πήραν τζίνσενγκ παρουσίασαν μικρή αλλά σημαντική βελτίωση όλων των παραμέτρων της σεξουαλικής λειτουργίας σε σύγκριση με όσους δεν πήραν.

Βάλτε επομένως το τζίνσενγκ στη ζωή τη δική σας και του συντρόφου σας.

Το προϊόν που στέλνει τους σεξολόγους σπίτι τους: Φυσικό superfood για στυτική δυσλειτουργία, πρόωρη εκσπερμάτωση!

Αυτό είναι το προϊόν που στέλνει τους σεξολόγους σπίτι τους! Βρήκαμε το φυσικό superfood για στυτική δυσλειτουργία, πρόωρη εκσπερμάτωση!

Epimedium › Το φυτικό Βιάγκρα ! Η είδηση είναι φρεσκότατη και έρχεται από το ίδιο το «προπύργιο» της Χημείας. Στη μηνιαία έκδοση της Αμερι­κανικής Ένωσης Χημικών (Αmerican Chemical Association), που κυκλοφόρησε μόλις στις 24 Οκτωβρίου, ­δημοσιεύονται τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξήγαγε η ομάδα του καθηγητή του Πανεπιστημίου του Μιλάνου Mario Dell’ Agli για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα κατά της στυτικής δυσλειτουργίας που έχει η ικαριίνη, η δραστική ουσία του φυτού Epimedium, η οποία κατά τους ερευνητές έχει σοβαρές πιθανότητες να αποτελέσει τη βάση ενός νέου σκευάσματος που θα ανταγωνιστεί το sildenafil, τη χημική δραστική ουσία του Viagra. Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι το Epimedium έχει αντίστοιχα αποτελέσματα χωρίς τις ανεπιθύμητες παρενέργειες (εξάψεις, πονοκεφάλους κ.ά.).

Πώς να βοηθήσετε τον σύντροφό σας στον αυνανισμό του;

Το Epimedium ή στα κινεζικά Yin Yang Huo, δηλαδή βότανο που εξισορροπεί το Γιν και το Γιανγκ, το οποίο στα αγγλικά εύγλωττα ονομάζεται Horny Goat Weed, δηλαδή «Βότανο του Βαρβάτου Τράγου», καλλιεργείται σε αρκετές περιοχές της Ασίας και της Ευρώπης για καλλωπιστικούς σκοπούς, ενώ αποτελεί ενδημι­κό φαρμακευτικό φυτό της νότιας Κίνας, όπου χρησιμοποιείται ως αφροδισιακό και ως το κατεξοχήν φάρμακο για την καταπολέμηση της στυτικής δυσλειτουργίας. Η δράση του ανακαλύφτηκε όταν διαπιστώθηκε η αλλαγή στη συμπεριφορά των ζώων που είχαν βοσκήσει τα φύλλα του.

Η δράση του γίνεται αντιληπτή άμεσα μισή ώρα περίπου μετά από την κατανάλωσή του και έχει διάρκεια μέχρι και 42 ώρες.

Το φυσικό αυτό προϊόν δεν περιέχει καμία χημική ουσία όπως άλλα γνωστά χάπια και δεν έχει καμία παρενέργεια για τον απλό λόγο του ότι είναι βιολογικό και αποτελείται από βότανα εκχυλίσματα και μέλι.