Σάκης Ρουβάς: Κοίταζε στα μάτια την Κάτια Ζυγούλη και έλιωνε! Δεν την άφησε λεπτό από το χέρι του....

Τρελός από έρωτα! Καρέ καρέ τα βλέμματα που τα είπαν όλα!

Σάκης Ρουβάς: Κοίταζε στα μάτια την Κάτια Ζυγούλη και έλιωνε! Δεν την άφησε λεπτό από το χέρι του....

Ο Σάκης Ρουβάς κοίταζε στα μάτια την Κάτια Ζυγούλη και έλιωνε, ενώ δεν την άφησε λεπτό από το χέρι του! Όλες οι φωτογραφίες....

Το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του και οι ευτυχία τους δεν κρύβεται! Οι δυο τους, έκαναν μια απόδραση μέχρι την Μύκονο και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί!

Εμείς, τους πετύχαμε σε πολύ τρυφερά στιγμιότυπα, χαλαρούς και ευδιάθετους! Ο Σάκης Ρουβάς κουβαλούσε την βαλίτσα του και η Κάτια την δικιά της, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι όσες φωτογραφίες και αν τους τράβηξαν, ο σταρ δεν την άφησε λεπτό από το χέρι του! Την κοίταζε συνέχεια στα μάτια και έλιωνε! Αυτός είναι έρωτας...

Κάτια Ζυγούλη: Αποκλείεται να είναι αυτή η ηλικία της συζύγου του Σάκη Ρουβά! Αδιανόητο...

Δείτε τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες:

Σάκης Ρουβάς: Κοίταζε στα μάτια την Κάτια Ζυγούλη και έλιωνε! Δεν την άφησε λεπτό από το χέρι του....
Σάκης Ρουβάς: Κοίταζε στα μάτια την Κάτια Ζυγούλη και έλιωνε! Δεν την άφησε λεπτό από το χέρι του....
Σάκης Ρουβάς: Κοίταζε στα μάτια την Κάτια Ζυγούλη και έλιωνε! Δεν την άφησε λεπτό από το χέρι του....

Σάκης Ρουβάς: Αυτός είναι ο αρραβώνας που διέλυσε πριν την Κάτια Ζυγούλη! Αποκάλυψη τώρα!

Αυτός είναι ο αρραβώνας που διέλυσε ο Σάκης Ρουβάς πριν την Κάτια Ζυγούλη! Όλη η αλήθεια για το σκάνδαλο μεγατόνων!

Ο τραγουδιστής ξεκίνησε να εμφανίζεται στην Κέρκυρα όταν και τον ανακάλυψε ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος είχε πάει να το δει στο κέντρο που τραγουδούσε μαζί με τον Δάκη, την Έλενα Ναθαναήλ και τον Τάσο Μητρόπουλο. Εκεί ήταν που του πρότεινε να τον πάρει μαζί του στην Αθήνα και να τον βοηθήσει στην καριέρα του. Τον Σάκη όσοι τον ήξεραν τον χαρακτήριζαν... διαόλου κάλτσα. Με ότι και αν καταπιανόταν το έκανε καλά και τα κατάφερνε. Τελικά ήρθε στην Αθήνα και από εκεί ξεκίνησαν όλα.


Ένα βράδυ, μετά την ολιγόλεπτη εμφάνισή του στο «Show Center», ο Ηλίας Ψινάκης και η Ζωή Λάσκαρη τον περίμεναν να τελειώσει για να πάνε όλοι σε ένα πάρτι. Στη διαδρομή, όμως, τράκαραν. Σοβαρά τραυματισμένος ο Ηλίας (είχε σπάσει και τα δύο του πόδια) αναγκάστηκε να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα κλινήρης.
Ο Σάκης βρισκόταν κάθε μέρα στο σπίτι του για να τον περιποιείται. Εκείνο το διάστημα ισχυροποιήθηκε η φιλία τους και έγιναν αχώριστοι. Μόλις στάθηκε στα πόδια του ο Ηλίας, πήρε με σοβαρότητα την κατάσταση στα χέρια του και για πρώτη φορά ανέλαβε χρέη «κανονικού» μάνατζερ.

Σάκης Ρουβάς: Η απόπειρα αυτοκτονίας που δεν ήξερε κανείς! Πήγε να κόψει τις φλέβες του με αλουμινόχαρτο!


«Τα φώτα της δημοσιότητας είναι σαν τους έρωτες, όσο τα αποφεύγεις τόσο σε κυνηγούν»... Ο Ψινάκης ακολουθεί αυτό σαν μότο και το ίδιο λέει στον Σάκη. Τα έντυπα στην Ελλάδα έγραφαν: «Ρουβάς-Ψινάκης, μυστικός γάμος στην Ολλανδία. Παντρεύτηκαν στο εξωτερικό με κουμπάρα τη Ζωή Λάσκαρη».


Κανένας από τους δύο δεν τολμούσε να κυκλοφορήσει δημόσια. Ο Σάκης γύρισε και είπε στον Ηλία: «Τι σε νοιάζει; Εσύ δεν έλεγες ότι το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να γράφεται σωστά το όνομα σου;». Ο Ανδρέας Παπανδρέου συμβούλευσε τον Ηλία Ψινάκη και του είπε: «Ένα σκάνδαλο καλύπτεται μόνο με ένα ακόμα μεγαλύτερο».


Λίγες μέρες αργότερα κυκλοφορεί ότι ο Σάκης Ρουβάς αρραβωνιάστηκε με τη Ζέτα Λογοθέτη και όλοι αναρωτιούνται αν και κατά πόσον η περίεργη αυτή είδηση είναι αληθινή.


Το καλοκαίρι του 2001 το όνομα του Βρίσκεται ακόμα μία φορά στο επίκεντρο όταν ειπώθηκε ότι βρισκόταν στο κότερο του ψυχιάτρου Πέτρου Λυμπέρη, ο οποίος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών. Ο πλοίαρχος έλεγε πως στη θαλαμηγό ήταν ο Σάκης ΡουΒάς, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, ο Ηλίας Ψινάκης και ο Λάκης Λαζόπουλος. Η υπόθεση πήρε μεγάλες διαστάσεις και τα πρωτοσέλιδα οργίαζαν... Αλλά η συνέχεια «πνίγεται» και το θέμα τελειώνει απότομα χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς, ενώ ακολουθεί μια σειρά από σκιτσάκια και μπλουζάκια που κυκλοφορούν στη Μύκονο, διακωμωδώντας την κατάσταση, με τυπωμένη επάνω περιπαικτικά τη φράση: «Ήμουν και εγώ στο κότερο».


Ακολούθησε το... περιβόητο χαστούκι της Κάτιας Ζυγούλη σε διαφημιστικό σπότ και από εκεί μάλλον να ξεκίνησε και ένας μεγάλος έρωτας. Η χειρότερη στιγμή της καριέρας του ήταν η συναυλία που έδωσε στα κατεχόμενα εδάφη με τον Τούρκο Burat Kud και η οποία μάλιστα συνέπεσε και με την ημέρα της γενοκτονίας των Ποντίων. Ο κόσμος αντέδρασε και του πέταξε γιαούρτια.


Όλο αυτό κάποια στιγμή επισκιάστηκε από τις επόμενες κινήσεις του. Η περιβόητη φούστα του Valentino για παράδειγμα αλλά και η παρότρυνση του Ηλία να βάλει... κάλτσα στα επίμαχα σημεία για να φαίνονται πιο φουσκωμένα προκάλεσε σχόλια. Ακολούθησε ο στρατός. Ο Σάκης σε δηλώσεις του είχε αποκαλύψει ότι τον πότιζαν με φάρμακα, ενώ είχε ακουστεί πως είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει. Παραδέχτηκε πως είχε τρυπώσει κάτω από ένα τζιπ και χρειάστηκε να τον ναρκώσουν για να τον βγάλουν έξω.

Σάκης Ρουβάς: Αυτή είναι η γυναίκα που είχε ερωτευτεί σφοδρά πριν από την Κάτια Ζυγούλη!

Αυτή είναι η γυναίκα που είχε ερωτευτεί σφοδρά ο Σάκης Ρουβάς πριν από την Κάτια Ζυγούλη!

Το όνομα της είναι Ρεμπέκα Γουανγκ, σίγουρα δεν σας κάνει και πολύ ελληνικό όνομα και είναι λογικό, αφού η κοπέλα είναι κινεζικής καταγωγής!

Μάλιστα, τότε ο γνωστός τραγουδιστής είχε αρχίσει να αραιώνει με τον Ηλία Ψινάκη που μέχρι τότε όπου πήγαινε ο ένας ακολουθούσε και ο άλλος, καθώς ο Ηλίας Ψινάκης δεν ήθελε καθόλου αυτήν την σχέση. Σάκης Ρουβάς: Δέχτηκε επίθεση από 12 γυναίκες! Βίντεο - ντοκουμέντο!

Ήταν ένα ειδύλλιο που είχε απασχολήσει την ελληνική showbiz, όταν την καρδιά του Σάκη είχε κλέψει η όμορφη Ασιάτισα, αλλά τελικά δεν υπήρξε αίσιο τέλος στην ιστορία τους.

Σάκης Ρουβάς: Αυτή είναι η γυναίκα που είχε ερωτευτεί σφοδρά πριν από την Κάτια Ζυγούλη!

Η σχέση αυτή δεν κράτησε πολύ καιρό και μάλιστα άργησαν να ανακοινώσουν το αν είχαν σχέση ή όχι. Όπως φάνηκε αν και τσιμπημένος τότε ο Σάκης η όμορφη Ρεμπέκα δεν ήταν το άλλο του μισό.

Η πορεία του χρόνου το έκανε ολοφάνερο αυτό, αφού ο Σάκης Ρουβάς έχει βρει την γυναίκα της ζωής του στην Κάτια Ζυγούλη με την οποία έχει χτίσει μια πανέμορφη οικογένεια!

Σάκης Ρουβάς: Τον "χτυπούσαν" αλύπητα! Οι δύσκολες ώρες που βίωσε ο τραγουδιστής!

Ο Σάκης Ρουβάς είχε βιώσει πολύ δύσκολες ώρες, όταν έφτασαν σε σημείο να "χτυπούν" αλύπητα τον γνωστό τραγουδιστή!

Η εξομολόγηση του στην κάμερα για το περιστατικό που του στοίχισε!

Ο Σάκης Ρουβάς μπορεί στην αρχή της καριέρας του να άκουσε πολλά, όμως η επιτυχία ήρθε και έγινε μουσικό είδωλο!

Τα πράγματα για τον γνωστό τραγουδιστή δεν ήταν εύκολα και ο ίδιος σε συνέντευξή του πριν από μερικά χρόνια στον Θέμη Γεωργαντά είχε μιλήσει για το "ξύλο" που είχε φάει από τα Media!

Σάκης Ρουβάς: Στιγμές αγωνίας! Η μεγάλη ανησυχία για τον τραγουδιστή!»

Συγκεκριμένα ο Σάκης είχε παραδεχθεί πως τον "χτυπούσαν αλύπητα" και αυτό του στοίχισε ιδιαίτερα εκείνα τα χρόνια!

«Δεν ήμουν συνηθισμένος στην κακοπροαίρετη κριτική. Με χτυπούσαν αλύπητα επειδή δεν με έκαναν κέφι ή επειδή δεν τους άρεσε αυτό που έκανα ή επειδή είχαν άλλη άποψη. Μου στοίχισε και με έφερε εκτός ισορροπίας», είχε πει μεταξύ άλλων ο Σάκης!

Κάτια Ζυγούλη: Αποκλείεται να είναι αυτή η ηλικία της συζύγου του Σάκη Ρουβά! Αδιανόητο...

Αδιανόητο αλλά αποκλείεται να είναι αυτή η ηλικία της Κάτιας Ζυγούλη, της συζύγου του τραγουδιστή Σάκη Ρουβά! Θα πάθετε την πλάκα σας! Είστε έτοιμοι να μάθετε;

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και θαυμαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz - παρά κάποιους καυγάδες που είναι λογικό να συμβούν - και ο έρωτάς του, όπως όλα δείχνουν, δεν θα σβήσει ποτέ στο πέρασμα του χρόνου!

Ο Σάκης Ρουβάς, αγέραστος, αψεγάδιαστος σα να μην περνάει ο χρόνος από πάνω του, όπως και η γυναίκα της ζωής του άλλωστε!

Κάτια Ζυγούλη: Αποκλείεται να είναι αυτή η ηλικία της συζύγου του Σάκη Ρουβά! Αδιανόητο...

Εσείς, γνωρίζετε πόσο χρονών είναι; Θα σας πούμε εμείς...

Η Κάτια Ζυγούλη γεννήθηκε στις 3 Ιουλίου 1978, δηλαδή είναι 41 ετών (!) - ούτε καν που της φαίνεται -, στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Σε ηλικία 14 ετών ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling ενώ παράλληλα όταν δεν είχε σχολείο, δούλευε ως χορεύτρια σε κλαμπ της Θεσσαλονίκης για να βγάζει το χαρτζιλίκι της.

Ενώ ο Σάκης Ρουβάς γεννήθηκε στο Μαντούκι Κέρκυρας, 5 Ιανουαρίου 1972, δηλαδή είναι 47 ετών. Έχουν 6 χρόνια διαφορά και δεν τους φαίνεται καθόλου! Μωρέ μπράβο...

Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Ευχάριστα νέα για το ζεύγος! Τι συνέβη;

Ευχάριστα είναι τα νέα για το ζεύγος! Τι συνέβη με την Κάτια Ζυγούλη και τον Σάκη Ρουβά; Θα μάθετε τα πάντα στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr!

Όπως μου αποκάλυψαν πηγές μου η Κάτια έχει μια πρόταση βόμβα από πολύ γνωστό κανάλι για να "αντικαταστήσει" ένα πρόσωπο που βρίσκεται ήδη εκτός! Αλλά ας πάρω τα πράγματα από την αρχή!

Σύμφωνα με τις πηγές μου η Τζένη Μπαλατσινού βρίσκεται ήδη εκτός ΑΝΤ1, ασχέτως αν δεν έχει γίνει ακόμα κάποια ανακοίνωση τόσο από την ίδια όσο κι από το κανάλι!

Μπορεί η σχέση της με τους ιθύνοντες να ήταν πολύ καλή, ωστόσο η εκπομπή δεν έφερε τα νούμερα τηλεθέασης που ευελπιστούσαν άρα ούτε και τους... καρπούς!

Πηγή μου, λοιπόν, μου μετέφερε πως το κανάλι πάνω στην αναζήτησή του προσώπου που θα καλύψει τη θέση της παρουσιάστριας με νέο project έριξε στο τραπέζι το όνομα της Κάτιας Ζυγούλη!

Δεν της έχει γίνει ακόμα κάποια επίσημη πρόταση γιατί ψάχνουν, όπως μου μεταφέρθηκε, να βρουν ένα project που θα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της!

Αλλά αν σκεφτείς πως και ο Σάκης ετοιμάζεται να ξεκινήσει την δική του εκπομπή, τα πράγματα φαίνεται πως πάνε άψογα στην οικογένεια Ρουβά!

Σάκης Ρουβάς για Κάτια Ζυγούλη: "Με βασάνισε και μετά με πλάκωσε στα χαστούκια!" - Τι συνέβη;

"Με βασάνισε και μετά με πλάκωσε στα χαστούκια!" - Οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για την Κάτια Ζυγούλη! Τι συνέβη με το ζευγάρι;

Με ένα χαστούκι επισφράγισαν μια σχέση ζωής... Έχουν περάσει 16 χρόνια από τη μοιραία γνωριμία τους σε διαφήμιση εταιρείας τηλεπικοινωνιών, μέσα στα οποία απέκτησαν τέσσερα πανέμορφα παιδιά και σαν κερασάκι στην τούρτα, παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο το 2017. «Σάκης+Kάτια: Μία ζωή μαζί», ήταν το σύνθημα τότε και εξελίσσεται σε μότο για το αγαπημένο ζευγάρι που γιόρτασε την επέτειό του στις 3 Ιουλίου...

"Με βασάνισε και μετά με πλάκωσε στα χαστούκια!" - Οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για την Κάτια Ζυγούλη! Τι συνέβη με το ζευγάρι;

Με ένα χαστούκι επισφράγισαν μια σχέση ζωής... Έχουν περάσει 16 χρόνια από τη μοιραία γνωριμία τους σε διαφήμιση εταιρείας τηλεπικοινωνιών, μέσα στα οποία απέκτησαν τέσσερα πανέμορφα παιδιά και σαν κερασάκι στην τούρτα, παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο το 2017. «Σάκης+Kάτια: Μία ζωή μαζί», ήταν το σύνθημα τότε και εξελίσσεται σε μότο για το αγαπημένο ζευγάρι που γιόρτασε την επέτειό του στις 3 Ιουλίου...

«Θα 'μαι μία ζωή δίπλα σου εγώ, να μη σου συμβεί τίποτα κακό», τραγουδούσε ο Σάκης Ρουβάς αμέσως μετά το «Happy Birthday» στη γυναίκα της ζωής του, όπως τη λέει χαϊδευτικά... Η Κάτια Ζυγούλη γιόρταζε θεαματικά τα γενέθλιά της για ακόμα μία χρονιά, αν και ο αγαπημένος της τής είχε κάνει ήδη το ωραιότερο δώρο: όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης, ενώπιον Θεού και ανθρώπων, ανήμερα τα γενέθλιά της το 2017...

Σάκης Ρουβάς για Κάτια Ζυγούλη:

«Το “για πάντα” είναι πολύς χρόνος. Αλλά αν μπορούσα, θα ήθελα να το ζήσω μόνο στο πλευρό σου. Για να με σηκώνεις κάθε φορά που πέφτω. Για να μαθαίνω από εσένα τη στοργικότητα, την αφοσίωση και την ανιδιοτέλεια. Για να βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια, με καλοσύνη και ευαισθησία. Για να γίνομαι κάθε μέρα μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου… γιατί αυτή είσαι εσύ. Χρόνια πολλά, αγάπη μου», είχε γράψει ο Σάκης το βράδυ των γενεθλίων της. Τι κι αν τα χρόνια πέρασαν; Στην περίπτωσή τους ο γάμος όχι μόνο δεν σκότωσε τον έρωτα, αλλά τον δυνάμωσε ακόμα περισσότερο.

«Με βασάνισε και μετά με πλάκωσε και στα χαστούκια!»

Για να μιλάμε με αριθμούς, το 13 είναι το τυχερό τους νούμερο. Τόσα χρόνια χρειάστηκαν μέχρι να αποφασίσουν να παντρευτούν, με την Κάτια Ζυγούλη να λέει χαριτολογώντας πως... θα το πάρει το αγόρι. Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά ότι κάθε χρόνο τής κάνει πρόταση γάμου και πως θα συνεχίσει μέχρι να πάρει καταφατική απάντηση. Δεν τον πτόησαν ούτε τα 30 χαστούκια που του έδωσε, στο πλαίσιο της διαφήμισης στην οποία συνεργάστηκαν. Μάλλον είχαν διαβάσει παρακάτω στο ευφάνταστο σενάριο που έγραψε η ζωή για χάρη τους, με την ιστορία αγάπης τους να ξεκινάει στη δεύτερη μόλις συνάντησή τους.

«Τον είχα συναντήσει μόνο μία φορά, σε μια κοινωνική εκδήλωση. Εντάξει, θεωρούσα ότι είναι πάρα πολύ ωραίος άντρας - κακά τα ψέματα, ακόμα το θεωρώ. Δεν ήμουν φαν. Αφότου τον γνώρισα, έκανα εντατικά, τα έμαθα όλα τα τραγούδια! (γέλια)», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της, προδίδοντας πως υπήρξε έρωτας με την πρώτη ματιά, με τον Σάκη να το επιβεβαιώνει και από την πλευρά του: «Ήταν έρωτας από την πρώτη στιγμή, μια πρωτοφανής έλξη, σαν να συγχρονίστηκαν οι ενέργειές μας, ένα σπάνιο συναίσθημα». Μάλιστα συμπλήρωνε, αναφερόμενος στη γνωριμία τους: «Δεν ήταν εύκολο να την προσεγγίσω. Με βασάνισε. Και μετά με πλάκωσε και στα χαστούκια»!

Αφού ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στην Κρήτη τότε, η #1 Ρουβίτσα είχε αρχίσει να παίρνει τη θέση της, απογοητεύοντας χιλιάδες θαυμάστριες του απόλυτου Έλληνα σταρ με τα σενάρια γάμου να ξεκινούν από το 2005, όταν μετρούσαν με το ζόρι δύο χρόνια σχέσης. Τα έντυπα της εποχής τούς ήθελαν παντρεμένους με κουμπάρο τον Στέφανο Κορκολή, διαψεύστηκαν όμως από το πέρασμα του χρόνου, αφού πάντα μεσολαβούσαν ευχάριστα γεγονότα στη ζωή τους, μέχρι να ανέβουν επίσημα τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Η Κάτια δεν πίστευε καν ότι θα κάνει παιδιά»

Σάκης Ρουβάς για Κάτια Ζυγούλη:

Πέντε χρόνια μετά τη γνωριμία τους η Κάτια Ζυγούλη μένει έγκυος, επισφραγίζοντας με τον ωραιότερο τρόπο την ευτυχία του ζευγαριού. Στις 2 Νοεμβρίου του 2008, έρχεται στον κόσμο η πρώτη τους κόρη, η συνονόματη με τον σταρ μπαμπά της Αναστασία Ρουβά, κάνοντας την αρχή στη μεγάλη τους οικογένεια. Πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να ανοίξουν ξανά το κεφάλαιο «παιδιά», ωστόσο απέκτησαν δύο σε διάστημα τριών χρόνων, τον Αλέξανδρο και την Αριάδνη (γεννήθηκαν στις 15 Οκτωβρίου 2011 και στις 3 Ιανουαρίου 2013 αντίστοιχα). «Κάποια στιγμή είχα πει στην Κάτια ότι θα κάναμε πέντε παιδιά. Βεβαίως, γελάγαμε και οι δύο τότε. Εκείνη δεν πίστευε καν ότι θα κάνει παιδιά», είχε δηλώσει ο Σάκης Ρουβάς, καθώς κανείς τότε δεν περίμενε ότι εκτός από σύντροφοι θα γίνονταν γονείς, και μάλιστα πολύτεκνοι.

Η περίοδος προσαρμογής ήταν δύσκολη για τον τραγουδιστή, ειδικά τα πρώτα του χρόνια ως μπαμπά. «Η καθημερινότητά μας άλλαξε. Το πρόβλημα με την Κάτια είναι ότι δεν αφήνει τα παιδιά να τα πλησιάσει κανένας άλλος εκτός από μένα. Γι΄ αυτό δεν μας βλέπετε πολύ συχνά έξω. Επειδή δεν έχουμε αρκετό χρόνο να κάνουμε πολλά πράγματα», είχε πει ο Σάκης, όταν είχε αποκτήσει με την αγαπημένη του μόνο την Αναστασία και τον Αλέξανδρο.

Εξοικειωμένος πλέον με τη νέα του ζωή, αποκάλυπτε αργότερα πως βοηθούσε πολύ ενεργά στην ανατροφή των παιδιών, κάνοντας ό,τι περνούσε από το χέρι του για να την ξεκουράσει, αφού πολλές φορές εκείνη ξυπνούσε μες στη νύχτα για να θηλάσει τα παιδιά, για να καταλήξει: «Εγώ είμαι αυτός που αλλάζει τις πάνες», εκπλήσσοντας πολύ κόσμο. Έχοντας κλείσει δεκαετία στο πλευρό της, ήταν έτοιμος να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, οδεύοντας προς τη βάφτιση της Αριάδνης το 2014. Παρ' όλα αυτά το ανέβαλε, για να δώσει την ευκαιρία στην Κάτια να ζήσει την προετοιμασία του γάμου όπως κάθε νύφη.

«Ολοκληρώσαμε τον κύκλο των παιδιών»

Μέχρι τη μεγάλη μέρα μεσολάβησε η γέννηση του Απόλλωνα, στις 21 Απριλίου 2016 και, σύμφωνα με τον πανευτυχή και πολύτεκνο πλέον πατέρα, έβαλε το θέμα του γάμου στην τελική ευθεία. Ήταν θέμα χρόνου να πει η Κάτια το μεγάλο «ναι», μετά τις επίμονες προσπάθειες του συζύγου της. «Αποφασίσαμε να παντρευτούμε τώρα, γιατί νομίζω ότι ολοκληρώσαμε τον κύκλο των παιδιών. Τα παιδιά δεν έχουν συνειδητοποιήσει πλήρως ότι θα παντρευτούμε, γιατί δεν θέλουμε να τους δημιουργήσουμε ανυπομονησία. Θα είναι παρανυφάκια, σίγουρα», παραδεχόταν περιχαρής ο Σάκης, που μετά από τόσα χρόνια άκουσε επιτέλους το «ναι». Έτσι κι έγινε.

Δύο χρόνια παντρεμένοι!

Σάκης Ρουβάς για Κάτια Ζυγούλη:

Το happy end γράφτηκε στις 3 Ιουλίου 2017 στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στην οικία του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη, που ήταν και οι κουμπάροι του ζευγαριού, με παρανυφάκια τα τέσσερα παιδιά τους. Υπό τους ήχους του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζιδάκι, οι λίγοι και εκλεκτοί καλεσμένοι περίμεναν τη νύφη, που καθυστέρησε μόλις ένα τέταρτο, τηρώντας την παράδοση. Λίγες μέρες πριν, εκείνη δήλωνε αποκλειστικά στο «YOU»: «Ο γάμος μας θα είναι μια μεγάλη γιορτή! Υπέροχες αναμνήσεις τόσο για τα παιδιά μας, που θα το χαρούν πολύ, όσο και για εμάς. Μια συμβολική μέρα για όλους μας, γεμάτη αγάπη, χαρά, γέλια, που θα θυμόμαστε για πάντα». Πράγματι, έτσι γράφτηκε το πρώτο κεφάλαιο σε μια νέα, παραμυθένια ζωή. Δεν ήταν τυχαίο πως τότε τραγουδούσαν «Μία ζωή μαζί»...

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Εκείνος της χαϊδεύει τα μαλλιά κι εκείνη ούτε που τον κοιτάει!

Βίντεο ντοκουμέντο που καταγράφει τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη σε μια όχι και τόσο ρομαντική τους στιγμή! Εκείνος να της χαϊδεύει τα μαλλιά κι εκείνη ούτε που τον κοιτάει!

Τι συμβαίνει με το ζεύγος;

Το βίντεο που θα σας παραθέσει το Youweekly.gr ανήκει στο παρελθόν, και συγκεκριμένα πριν λίγους μήνες, όταν πρωτοξεκίνησαν οι φήμες πως μεταξύ τους δεν είναι καλά και οδεύουν για το διαζύγιο...

Οι δυο τους μαζί με τα παιδιά, βρίσκονταν στη Μύκονο και η κάμερα του Mykonos Live τους απαθανάτισε να τρώνε σε ένα πολύ γνωστό εστιατόριο!

Παρακάτω θα δείτε πως ο τραγουδιστής είναι πολύ στοργικός και τρυφερός ως προς την σύντροφό του αλλά εκείνη φαίνεται να μην έχει όρεξη και να είναι ενοχλημένη και προβληματισμένη από κάτι...

Χαρακτηριστικά σε μια σκηνή του βίντεο, ο Σάκης της χαϊδεύει στοργικά το μαλλί κι εκείνη δεν του ρίχνει ούτε ένα βλέμμα αγάπης!

Αλλά... μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις! Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας!