Μαρία Μπακοδήμου: Αυτό τον σύντροφο της δεν τον θυμάται κανείς! Ήταν κούκλος ζωγράφος και αυτό είναι το πρόσωπο του!

Η φωτογραφία που κυκλοφορεί και τους δείχνει μαζί!

Μαρία Μπακοδήμου: Αυτό τον σύντροφο της δεν τον θυμάται κανείς! Ήταν κούκλος ζωγράφος και αυτό είναι το πρόσωπο του!

Αυτό τον σύντροφο της Μαρίας Μπακοδήμου δεν τον θυμάται κανείς. Ήταν κούκλος ζωγράφος και αυτό είναι το πρόσωπο του, στο πλευρό της.

Η παρουσιάστρια μπορεί να θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα, ωστόσο κατά καιρούς μαθαίνουμε για τις σχέσεις της, ενώ έχουμε δει και κάποιους από τους συντρόφους της.

Το 2013, η Μαρία Μπακοδήμου βρισκόταν σε σχέση με τον ζωγράφο Τίμο Λειβαδίτη, όπως έγραφαν όλοι.

Μαρία Μπακοδήμου: "Αδειάζει" δημόσια το «Power of Love»- «Ακόμα και οι καυγάδες ήταν...»!

Οι δυο τους είχαν ζήσει έναν μεγάλο έρωτα, ενώ είχε ταξίδεψε μέχρι και στην Τζια για να παρευρεθεί στον γάμο της ξαδέλφης της Μαρίας Αλιάγα και συνοδευόταν από τον σύντροφό της που δεν της άφηνε λεπτό το χέρι.

Μαρία Μπακοδήμου σύντροφος

Μαρία Μπακοδήμου: Στα μαύρα η παρουσιάστρια! Η λεπτομέρεια που δεν πρόσεξε κανείς...

Στα μαύρα η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου! Η λεπτομέρεια που δεν πρόσεξε κανείς και μάλιστα με φωτογραφία!

Η καλλονή Μαρία Μπακοδήμου, περιμένει πως και πως την Black Friday όπως και κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της. Έτσι λοιπόν, έκανε μια ανάρτηση όπου έχει ντυθεί στα μαύρα και μας τρέλανε με την λεζάντα της!

«Δεν είναι σημερα Black Friday ?» μονολόγησε και όλοι παρατηρήσαμε τα κατακόκκινα νύχια της και το μεγάλο λευκό της δαχτυλίδι! Ε, μην μας πείτε ότι εσείς δεν το είδατε αμέσως...... Ιδού και η σχετική ανάρτηση:

ΣΚΑΙ: Άσχημα τα νέα για την Μαρία Μπακοδήμου...

Πληροφορίες βόμβα έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr για την Μαρία Μπακοδήμου και θα σας μεταφέρω όλο το αποκλειστικό παρασκήνιο για τα πολύ άσχημα νέα που την περιμένουν, μέσα από το Vandas blog!

Το σπίτι της αγάπης μόλις έμεινε χωρίς παρουσιάστρια!

Για την ακρίβεια, έγκυρες πληροφορίες μου αναφέρουν πως η Μαρία Μπακοδήμου τελείωσε οριστικά με την παρουσίαση του Power of love κι από ότι φαίνεται και το ίδιο το ΣΚΑΙ καθώς είναι αμφιταλαντευόμενο το αν θα προβληθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το ριάλιτι!

Η Μαρία, όμως, δεν θα απομακρυνθεί από το κανάλι και το συμβόλαιό της θα συνεχίσει να είναι σε ισχύ! Θα βρεθεί στην κριτική επιτροπή του "Ελλάδα έχεις ταλέντο", αν βέβαια παίξει κι αυτό, γιατί στο κανάλι του Φαλήρου επικρατεί ένα κομφούζιο μετά την κατρακύλα του Survivor και δεν είναι σίγουροι αν θέλουν να επενδύσουν πάλι στα ίδια project του Ατζούν! Την πάτησαν με το ριάλιτι επιβίωσης, δεν θέλουν να την πατήσουν ξανά και να χάσουν για ακόμα μια τηλεοπτική χρονιά!

Αν και εφόσον, λοιπόν, πάρουν την απόφαση να γίνει ξανά το Ελλάδα έχεις ταλέντο, η Μπακοδήμου έχει κατοχυρώσει ήδη την θέση της στην κριτική επιτροπή!

Και το ρεπορτάζ μου δεν τελειώνει εδώ... Το κανάλι επειδή βρίσκεται στον αέρα με τα project που ανέφερα παραπάνω αλλά ταυτόχρονα θέλει να κρατήσει την Μαρία για να μην πάει πουθενά αλλού, είναι σε συζητήσεις για να παρουσιάσει μια δική της βραδινή εκπομπή, τύπου late night show!

Για να την δούμε και σε αυτό... Θα τα καταφέρει λέτε εσείς;

Μιας και μιλάμε για ανακατάξεις σε κανάλια... Τα νέα για τον Χρήστο Φερεντίνο και την νέα του εκπομπή μετά το κόψιμο του Deal τα μάθατε; Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ εδώ: