Ρεζίλι έγιναν στο Buckingham με την ερωτική ζωή της Diana! Ο Κάρολος την... ακουμπούσε μια φορά κάθε...

Είχε δηλώσει πως περνούσε άθλια στο κρεβάτι μαζί του!

Ρεζίλι έγιναν στο Buckingham με την ερωτική ζωή της Diana! Ο Κάρολος την... ακουμπούσε μια φορά κάθε...

Ο Κάρολος την... ακουμπούσε μια φορά κάθε... Ρεζίλι έγιναν στο Buckingham με την ερωτική ζωή της Diana! Αποκάλυψη τώρα!

Τι έλεγε η Lady D για την πρώτη τους συνάντηση, τις συμβουλές της Βασίλισσας, το πρόβλημα με τη βουλιμία της και το φημολογούμενο έρωτα με τον προσωπικό της αστυνομικό στη δεκαετία του '80

Το πιο αμφιλεγόμενο πρόγραμμα στην βρετανική τηλεόραση εδώ και χρόνια ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής στο Channel 4, με τους τηλεθεατές να αναρωτιούνται αν είναι αλήθεια, παρόλο που είχαν μπροστά στα μάτια τους τα αναψοκοκκινισμένα μάγουλα και τα μάτια που δεν σταματούσαν να «παίζουν» γύρω γύρω, παρόλο που δεν γινόταν να αγνοήσουν την χαρακτηριστική σέξι φωνή της δικής τους πριγκίπισσας, της Λαίδης Νταϊάνα.

Για πολλούς από τους υποστηρικτές της, το ντοκιμαντέρ «Diana: In Her Own Words» δεν θα έπρεπε να παιχτεί. Η ταινία περιλαμβάνει κομμάτια από βιντεοκασέτες που είχε που είχε γράψει ο δάσκαλος φωνητικής της Νταϊάνα, Πίτερ Σέτελεν, το 1992 και το 1993, κατά τη διάρκεια μαθημάτων για να βελτιώσει η πριγκήπισσα τον δημόσιο λόγο της, στις οποίες όμως μιλούσε με ειλικρίνεια για προσωπικά ζητήματα. Τα αποσπάσματα είχαν παιχτεί στο παρελθόν στις ΗΠΑ, αλλά είναι η πρώτη φορά που γίνεται στη Βρετανία.

Πανικός στο Buckingham! Στη "φόρα" η συγγένεια της Diana με τον Κάρολο!

Καθώς ο Σέτελεν είναι ηθοποιός και όχι θεραπευτής, ιατρός ή ιερέας, δεν υπάρχει το επαγγελματικό απόρρητο στη μέση για τη δημοσιοποίησή τους, όμως αρκετοί εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους για την προβολή της ταινίας, με γνώμονα την ηθική και την ιδωτικότητα, κυριώς όσον αφορά στους γιους της.

Όπως εξομολογήθηκε, πριν το γάμο τους είχαν συναντηθεί μόλις 13 φορές, ενώ από τη στιγμή που παντρεύτηκαν έκαναν σεξ «μόνο μια φορά κάθε τρεις εβδομάδες». Η σεξουαλική τους ζωή ήταν πολύ περίεργη, είπε χαρακτηριστικά.

Από το ντοκιμαντέρ μάθαμε ότι ο Κάρολος ήταν κάποιος που «με ακολουθούσε σαν σκυλί». Η Νταϊάνα μίλησε για την πρώτη συνάντησή τους σε αγώνα πόλο στο Σάσεξ. «Μου έπιασε την κουβέντα, ήταν σαν το κακό σπυρί, ήταν συνέχεια γύρω μου» περιέγραψε η Lady D.

Σείστηκε το Buckingham! Η Ελισάβετ έκανε αποκάλυψη - σοκ για το θάνατο της Diana! «Δεν ήταν σαν εμάς...»

Το Buckingham σείστηκε κανονικά για μία ακόμα φορά! Μία αποκάλυψη - σοκ έκανε η Ελισάβετ για το θάνατο της Diana! «Δεν ήταν σαν εμάς...»!

Λίγο πολύ όλοι έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι η βασιλική οικογένεια βρέθηκε πίσω από το δυστύχημα της αγαπημένης λαίδης. Μία αποκάλυψή της Ελισάβετ ωστόσο ήρθε να ταράξει τα νερά.

"Βόμβα" στο Buckingham! Η Diana δεν ακολούθησε την παράδοση και η Ελισάβετ έγινε έξαλλη!

Δεν ήταν άγνωστο πως η βασίλισσα δεν ήταν και από τις μεγαλύτερες φαν της Diana. Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της με τον Κάρολο , η Ελισάβετ εξέφρασε την αντίθεσή της ωστόσο δεν εισακούστηκε.

«Δεν είναι σαν εμάς, είναι πολύ νέα» συνήθιζε να λέει, ενώ όταν η τότε πριγκίπισσα της Ουαλίας ξεκίνησε να ασχολείται με το φιλανθρωπικό έργο για τους ασθενείς με HIV, η Ελισάβετ της είπε ευγενικά να σταματήσει σχολιάζοντας: «Δεν βρίσκεις τίποτα πιο ευχάριστο να κάνεις;».

Ο θάνατος της Diana ήρθε λίγα χρόνια μετά. Σε δηλώσεις που έκανε η Ελισάβετ μετά το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή της μητέρα των εγγονιών της, είπε: «Δε μου φαίνεται απίθανο να έκοψε κάποιος τα φρένα»!