Παντελής Παντελίδης: Αυτό είναι το αυτοκίνητο που μετέφερε το φέρετρο! Θα ανατριχιάσετε...

Η κίνηση του κόσμου που συγκίνησε το Πανελλήνιο!

Παντελής Παντελίδης: Αυτό είναι το αυτοκίνητο που μετέφερε το φέρετρο! Θα ανατριχιάσετε...

Αυτό είναι το αυτοκίνητο που μετέφερε το φέρετρο του Παντελή Παντελίδη και τον οδήγησε στην τελευταία του κατοικία. Θα ανατριχιάσετε στην εικόνα του.

Ο τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή τον Φεβρουάριο του 2016, όταν το τζιπ που επέβαινε ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες.

Ο θάνατος του διαπιστώθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα μετά τον απεγκλωβισμό του από το όχημα.

Η κηδεία του Παντελή Παντελίδη πραγματοποιήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου, στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνος της Νέας Ιωνίας, ενώ η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα. Οι φωτογραφίες από το τροχαίο με το διαλυμένο και μέσα στα αίματα τζιν συγκλονίζουν.

Με το αυτοκίνητο που μετέφερε τη σορό του στο νεκροταφείο Μεταμόρφωσης θα ανατριχιάσετε. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην κηδεία του και άφησε πάνω στην νεκροφόρα λουλούδια τα οποία την είχαν καλύψει κυριολεκτικά.

Παντελής Παντελίδης κηδεία

κηδεία νεκροφόρα

κηδεία

Παντελής Παντελίδης: Απαράδεκτο! Το απίστευτο αντικείμενο που βρέθηκε πάνω στον τάφο του! Στην φωτογραφία δεν το παρατήρησε κανείς...

Ένα αντικείμενο βρέθηκε πάνω στον τάφο του Παντελή Παντελίδη και το περιστατικό αυτό είναι πραγματικά απαράδεκτο! Στην αρχή δεν το είχε παρατηρήσει κανείς στην φωτογραφία!

Η κάμερα του Youweekly.gr βρέθηκε στο νεκροταφείο της Μεταμορφώσεως όπου βρίσκεται ο τάφος του τραγουδιστή που έκανε με τον θάνατό του όλους τους Έλληνες να δακρύσουν.

Καθημερινά, λοιπόν, τον επισκέπτονται σίγουρα η οικογένειά του και κάποιοι φίλοι και ο τάφος του είναι πάντα προσεγμένος! Όμως στην φωτογραφία που απαθανατίσαμε αποκλειστικά θα δείτε πως κάτω αριστερά δίπλα στο καντηλάκι του βρίσκεται παρατημένος ένας καφές!!!!

Παντελής Παντελίδης τάφος

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είναι από δικούς του ανθρώπους! Κανείς δεν θα έκανε μια τέτοια κίνηση που αγγίζει τα όρια της ασέβειας...

Έχετε δει επίσης το βίντεο από την κηδεία του που εξόργισε τους πάντες; Άρχισαν να παίζουν ξύλο έξω από την εκκλησία!

Παντελής Παντελίδης: "Σπαράζουν" οι εικόνες από τον τάφο του! Η μητέρα του τον επισκέπτεται καθημερινά!

Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη επισκέπτεται καθημερινά τον τάφο του. Οι εικόνες από το μνήμα στο νεκροταφείο «σπαράζουν» καρδιές.

Ήταν Φεβρουάριος του 2016 όταν έγινε γνωστή η είδηση πως ο τραγουδιστής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Το αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες.

Η κηδεία του Παντελή Παντελίδη έγινε στις 20 Φεβρουαρίου στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνος της Νέας Ιωνίας ενώ νωρίτερα η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα. Κηδεύτηκε στο κοιμητήριο Μεταμόρφωσης. Οι εικόνες τόσο από το διαλυμένο αυτοκίνητο, όσο και από το τελευταίο "αντίο" έκαναν το γύρο του διαδικτύου και συγκλόνισαν.

Ο τάφος του τραγουδιστή σχεδόν τρία χρόνια μετά είναι περιποιημένος, γεμάτος με λουλούδια και φωτογραφίες του Παντελή, καθώς η μητέρα του τον επισκέπτεται καθημερινά έτσι ώστε να νιώθει πως βρίσκεται ακόμη μαζί της.

Παντελής Παντελίδης τροχαίο

Αθηνά Παντελίδου μητέρα

εικόνες νεκροταφείο