Master Chef: Τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο δεν τον γνωρίσαμε στη δεύτερη σεζόν! Η εμφάνιση του σεφ που δεν πρόσεξε κανείς!

Κι όμως ήταν εκεί!

Master Chef: Τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο δεν τον γνωρίσαμε στη δεύτερη σεζόν! Η εμφάνιση του σεφ που δεν πρόσεξε κανείς!

Είναι αλήθεια πως τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο δεν τον γνωρίσαμε για πρώτη φορά στη δεύτερη σεζόν του επιτυχημένου διαγωνισμού μαγειρικής «Master Chef»! Η πρώτη εμφάνιση του κορυφαίου σεφ είχε γίνει πιο πριν ωστόσο δεν την πρόσεξε κανείς!

Ο διαγωνισμός μαγειρικής επέστρεψε μετά από χρόνια στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του Star το 2017 και από το πρώτο λεπτό μας καθήλωσε όλους. Η πρώτη σεζόν που προβλήθηκε το 2017 είχε κριτές τον Πάνο Ιωαννίδη, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Δημήτρη Σκαρμούτσο!

Την ίδια σεζόν, στο διαγωνισμό γνωρίσαμε και αυτόν τον κούκλο διαγωνιζόμενο!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ωστόσο εμφανίστηκε στο διαγωνισμό στην πρώτη σεζόν. Δούλευε πίσω από τις κάμερες και εμφανίστηκε σε ένα μόνο επεισόδιο για μία σκληρή δοκιμασία κατά την οποία έκανε μόνος του μια συνταγή και οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να την ακολουθήσουν βήμα προς βήμα.

Ένα χρόνο αργότερα, ο Κουτσόπουλος προστέθηκε στην επιτροπή στη θέση του Δημήτρη Σκαρμούτσου.

MasterChef: «Πάγωσε» ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος! Η φωτογραφία μέσα από το σπίτι του που πρόδωσε την ανησυχία του!

«Πάγωσε» ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο κριτής του MasterChef! Η φωτογραφία μέσα από το σπίτι του που πρόδωσε την ανησυχία του!

Ο ίδιος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, για τον χαρακτήρα και το χιούμορ του.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία με τον σκύλο του, τον Σαλβαδόρ, ο οποίος τον είχε ανησυχήσει πολύ γιατί είχε φύγει από τον σπίτι και δεν μπορούσε να τον βρει!

Παίκτης του MasterChef «έσβησε» έχοντας δίπλα του τη γυναίκα του! Ανατριχίλα με την αποκάλυψη!

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Δε μου λέει που είχε πάει, εχθές που τον ψάχναμε μέσα στη βροχή... Μάλλον θα είχε πάει για "κόκαλα" με τους φίλους του από το Pet Shop. Υ. Γ. Εχθές κατάλαβα τι τράβαγε η μάνα μου που με ρώταγε στο τηλέφωνο αν γυρίζω σπίτι, της έλεγα πως σε κανένα 10λεπτο είμαι εκεί και πήγαινα 2 ημέρες μετά... ».

Δείτε την σχετική δημοσίευση: